שלג באריאל...הייתכן???

DredLox

New member
שלג באריאל...הייתכן???

דני רופ הכריז בגאון שירד שלג ביום רביעי בכל מקום הנמצא לפחות 600 מטר מעל פני הים... לפי מיטב ידיעתי האיזור שהמכללה ורחוב מוריה זה 700 מטר מעל פני הים אם לא יותר... אז יהיה שלג ביום רביעי או לא? אליאור? מה דעתך המקצועית?

InfeCtedShesek

New member
חח זה לא הגיוני..

כל חורף אותו שרשור!! חח אני אוהבת אתכם

DredLox

New member
השנה בטוח יהיה!!!

כמו שצור אמר...דני רופ ממש אמר את זה בבטחון בלי הסתייגויות...כאילו זה כתוב לו שחור על גבי לבן במפות ההומואים האלה שאליאור אוהב... בשנים קודמות הוא היה מהוסס... וחוץ מזה עובדה שהיה שלג לפני שלוש שנים, ולפני 8 שנים...ולפני 14 שנה...אז תלכי כוסעומו!

InfeCtedShesek

New member
לא אמרתי שלא יהיה שלג..

אמרתי שזה מצחיק שכל שנה יש אותו שרשור.. אז תלך אתה כוסעומו יא גועל נפש בשקית

לדעתי לא יהיה

אפילו לא ברד. אולי ירדו כמה פתיתי שלג ל5 דקות ואז יפסק ל10 דקות ואז ימשיך לעוד 3 דקות וזהו.

סנעיר

New member
טוב נו, האמת המרה...../images/Emo4.gif

מחר שלג באריאל
קצת פרטים- יתחיל בבוקר [8-10 ככה], בספק אם יערם [מן הסתם ככל שתתקרבו למכללה הסיכוי טוב יותר] ובספק אם ימשך יותר מכמה שעות... בלילה יהיה קר אחושרמוטה אבל כנראה כבר בלי שלג.

snowbol

New member
לא שלג ולא נעליים

כאחד שמקושר לחזאים הטופ שבטופ של צה"ל, כלומר לקוקסינלים אחושרמוטה... אני טוען שהסיכוי לשלג שלג הוא לא גבוה בכלל והייתי מעריך אותו בכ30% ..

סנעיר

New member
זה אחד מהמקרים הקלאסיים

שבהם החתימה מהווה תשובה מושלמת לתוכן ההודעה.

W a C K o

New member
כי הוא רק חזאי.. הוא לא מנבא..

לא ניתן לחזות את העתיד אחד לאחד. ואנשי מזג האויר ברוב המקרים רחוקים המציאות....(שלג בירושליים אבל לא באריאל K) למרות שאני יכול לנבא תגובה מתנשאת ומתחכמת מצד המטייל :)

סנעיר

New member
למה? אתה צודק לגמרי

לשם שינוי
[לא יכולתי להרשות לעצמי לאכזב אותך..]

DredLox

New member
נו...אבל זה הכי קל להגיד שלא יהיה..

דרוש גבר אמיתי בשביל להמר...

סנעיר

New member
תכל'ס ירד כמה פעמים שלג לאיזה

דקה-שתיים, במכללה כמו תמיד היה קצת יותר [מי אמר שאין הטבות לסטודנטים במדינה הזו], כך שלא ממש עבדתי עליכם
רק התזמון לא היה נכון..

DredLox

New member
בדיוק!!

אליאור לא אכזב...פשוט השלג לא נערם...ירד קצת ונעלם...אולי הלילה ירד...אטמפ' אמורות לרדת מתחת לאפס.. אליאור, תקן אותי אם אני טועה...

למעלה