שלג בבוסטון.....טוב די מיצינו !!

libbyorganizer

New member
שלג בבוסטון.....טוב די מיצינו !!

תקשיבו, מבחינתי אפשר לצלם את סרט ההמשך של פרוזן אצלי בחצר האחורית !!!
הכל פה שלג !!
מטר וחצי גובה של שלג, אין לאן לפנות אותו, המכוניות קבורות תחתיו
מזל שהבעל יכול לעבוד מהבית ככה אני לא משתגעת לבד....
אז לאלו מכם שחיים במדינות מושלגות וקפואות כמוני, איך אתם שומרים על השפיות עם כל הלבן הזה מסביב?
ולא אנחנו לא אנשי סקי

Boston Guy

New member
אחרי 20 שנה מתרגלים.

לומדים לקבל את הטוב של האזור הזה עם הרע שלו.
החורף זה המחיר שאנחנו משלמים על האביב המדהים, ועל השלכת היפה של הסתיו...

אז לומדים להסתדר. וכשיש כלב שצריך לצאת לטיול לפחות פעמיים ביום - לומדים איך להתלבש נכון כדי לא לחטוף כוייות קור, ויוצאים.
וכשצריך לנסוע לעבודה (מה שגם אני וגם אישתי עשינו היום) - לומדים להתקין למכוניות צמיגי שלג בתחילת החורף, ולומדים לנהוג על שלג, ולומדים להחזיק באוטו את חפירה, ו SKID MATS למקרה של התחפרות, ומברשת שלג...
ולומדים להרים מגבים מהחלון כשחונים כדי שהקרח לא ידביק אותם לשמשה, ולהתניע את האוטו 10 דקות לפני שצריך לנסוע כדי שיפשיר את החלונות ויחמם את המושבים...
ושורדים.

אנחנו באמצע פברואר. אף פעם לא ירד כאן בבוסטון שלג אחרי ה 15 באפריל. אז נשאר עוד גג חדשיים חורף.

alphadelta

New member
ביקור

ביקרנו באיזור לפני כחודש. היה לנו כל כך קר. עכשיו אני מבינה שהתמזל מזלינו וביקרנו ממש בזמן ״גל חום״....תשמרו על עצמכם. בתמונות זה נראה יפה וקסום

מקסים!

מאוד מזכיר את התמונות פה במונטריאול, רק שאצלנו הם מורידים את הנדנדות בסוף הסתיו ומחזירים באביב. כנראה למודי נדנדות שבורות

אצלנו צמיגי חורף מחוייבים בחוק. אסור לנסוע על צמיגי all season בחורף.

Boston Guy

New member
יצאנו לטייל עם הכלב

ככה נראות המדרכות ברחוב שלנו עכשיו

Boston Guy

New member
אם קלטתי מהתמונות נכון היכן את גרה

הבית שלי נמצא בערך ארבעה וחצי מייל צפון מזרחית לבית שלך.

אני לא יכולה בכלל לחשוב על הרעיון לצאת עם הכלב בשלג,

אז בטח לא עם קירות שלג שכאלה. ומה קורה כאשר זה נמס, הכל הופך לקרח? הצפות?

AlicePJ

New member
כלבים ממש אוהבים שלג

הכלב שלנו, שהגיע איתנו מישראל, התאהב בשלג מהשניה הראשונה.
גם שלג לא אומר בהכרח קור. אצלנו כרגע מינוס 22 מעלות, מרגיש כמו מינוס 33 (בצלזיוס, אבל בפרנהייט זה מאוד דומה), ואין הרבה שלג ברחובות, ממש הרבה פחות מבוסטון, אבל לצאת כאן כרגע עם הכלב הרבה יותר סיוטי מאשר בבוסטון לדעתי.

forglemmigej

New member
תמונה מדהימה וכלב חמוד

נראה שהוא נהנה לטייל, אפרופו חיות בשלג ,אני מביאה פה את מלכת הצפון, היא חתולה נורבגית בשם נלה שיש לה המון מעריצים על כל פיפס שהיא עושה ויש סבה טובה להערצה

למעלה