שלג בבית שמש

דן צ

New member
שלג בבית שמש ../images/Emo113.gif

עדין לא הגיע , אבל לירושלים הגיע גם הגיע כל ירושלים מכוסה שלג לבן. האם נזכה בימים הקרובים לשלג? אפילו קצת ממש קצת שלא יתפס רק שירד בשביל ההרגשה הטובה שלנו בשביל ההתלהבות של הילדים . תארו לכם את בית שמש מכוסה כולה בלובן הזה, בלובן של השלג, גגות הבתים והרכבים לבנים משלג , העסקים חלקם אומנם סגורים במרכז המסחרי אבל המון אנשים מסתובבים בשלג הרב שנערם בעיר ולא מאמינים למראה עינהם, הבנקים עובדים במתכונת חלקית ולא כל העובדים הגיעו לבנק (אל תדאגו! שלום מבנק לאומי הגיע כמו תמיד), ממש קרנבל במרכז המסחרי , רוכלים זריזים החלו למכור שוקו חם לכל מבקש ושקיות להחלקה על השלג , רוב המחליקים החלו לגלוש מכיכר המרכז לכיוון הכיכר החדשה , המון צהלות של ילדים והרבה אושר על פני כולם. בתי הספר סגורים והילדים כולל המבוגרים משחקים בחוץ בבובות שלג ומלחמות כדורי שלג, מפלסות שלג עוברות בכבישי העיר ומפלסות את הדרכים , זורים מלח על השלג כדי שיימס. בעצם, עדיף שלא ירד שלג בבית שמש, הרי העיריה לא בנויה למקרים שכאלו , אין ברשותה מפלסות ואין ברשותה את היכולות להתמודד מול השלג,זה לא שהעירייה כשלה, פשוט אין מצבים כאלו ולכן לא נערכים לתרחישים כגון שלג כבד בבית שמש. אבל מה, לפנטז תמיד מותר, "היינו כחולמים".

אנשים..!!!

אין לכם מושג איזה כיף זה...(השלג)... היינו היום במשמרת (אני ושלומית), ופינינו איזה חולה לירושלים. אחרי שסיימנו, נסענו למד"א ירושלים, איזה כיף היה, כמה שטויות עשינו.. השלג פשוט מדהים! כל ירושלים לבנה!! חייבים לראות את זה (זה ממש לא כמו בטלויזיה)...

h o l l o w

New member
משום מה יש לי מושג טוב מאוד מי זה..

"החולה" הזה הרוסי השיכור המזדיין הזה!!!!!!!!!!!!!!!!11

SurfinGirl

New member
נכון!!

בדיוק רשמתי הודעה על זה למעלה
איזה מטומטם הוא!!!! אנחנו כולנו היינו מסובבים מהאדים שיצאו לו מהפה, והוא עוד אמר לשוטר שהוא לא שיכור.. אחר כך התברר שכבר נתקלנו בו בעבר... אמיר- משהו קרה לאוטו\לך\לאמא שלך? מה המשטרה "המעוד מועילה" של בית שמש עשתה בנידון? (אפילו שוטר הם לא יכלו לצרף לנו!!! (הרוסי הזה השתולל לגמרי!!)

h o l l o w

New member
ידעתי שאת מוכרת לי.....

אני ואמא שלי בסדר, האוטו לא בסדר, התעקם כל הקדימה יש לו מכת שסי והוא נהרס "טוטלוסט" והמשטרה בידיוק כמו שאמרת "מאוד יעילה" לא עשתה הרבה במקום אבל זימנו את אמא שלי לתת דיווח במשטרה וכל זה...

faith2

New member
איואיו אמיר.....

אני שמחה שאתה בסדר!!!! יאיאו ששלומית סיפרה לי ההיתי בשוק!....איזה דפוק הוא, שיכור שיכור אבל הוא עבר את הגבול........

h o l l o w

New member
הייייייי רותם!!! מה המצב????

מזל"ט על האינטרנט :) שנים שלא דיברנו....

faith2

New member
חחח....כן כן...

האינטרנט עושה בעיות....אולי בגלל הגשם
בכל אופן אני שמחההה לשמוע שלא נפגעת!!!!!

faith2

New member
כן כן...../images/Emo10.gif

האינטרנט עושה קצת בעיות, בתקופה האחרונה
בכל אופן אני שמחהההה שלא נפגעת!!!!!!!!
אני במקומך מנצלת את זה כ"טראומה" ולא הולכת לבית הספר שבוע ככה....

faith2

New member
טוב האינטרנט שלי שולח הודעות...

יותר על דעת עצמו!

למעלה