שלג בחרמון?

אלעד 4

New member
דברים כיפיים לעשות עם תיירת בתל אביב.

אהלן, מגיעה אליי קרובת משפחה שבוע הבא שהיא בגיל שלי (27) ליום אחד באמצע השבוע. אשמח לקבל המלצות לדברים כיפיים מיוחדים שאפשר לעשות איתה בתל אביב ביום הזה. בוקר + ערב + לילה...:) תודה!

ווקשה ../images/Emo140.gif

בוקר נמל תל אביב , מתחם התחנה , שוק הפשפשים ביפו, מתחם עזריאלי, צהרים תערוכת הזכוכית של צ'יהולי ...צריך להכין כרטיסים מראש מוזיאון תל אביב או מוזיאון הארץ ברמת אביב ערב שטוט בסמטאות נוה צדק קפיצה למתחם פלורנטין יש לכם גם אפשרות לשכור אופניים ולדווש ברחבי העיר. תכייפו....
הופעה בזאפה

שלג בחרמון?

מישהו יודע אם יש למחר מספיק שלג בחרמון? אני לא גולשת, סתם רוצה ללכת עם ביתי "להשתכשך" קצת, אבל לא בא לי לשלם את כל העלויות הגבוהות, כולל רכבל כדי לגלות כדור שלג מקומי... תודה ושבת שלום!

אייני

New member
רעיונות לטיול/אטרקציות באיזור הצפון/ירושלים

שלום לכולם. אני והחברה שלי (שנינו בסביבות ה20) מעוניינים לעשות איזה טיול נחמד כזה של יום לצפון או לירושלים (עם עדיפות לצפון האמת, אלא אם יש לכם רעיון ממש מגניב לירושלים). הבעיה היא - שלשנינו אין אוטו. ככה שאנחנו צריכים מקום שאפשר לטייל בו, או אטרקציה כייפית שאפשר לבקר בה ובנוסף יש אליו/אליה גישה באוטובוסים (או רכבות כמובן). הכל הולך. מוזיאונים, תערוכות, טיולים בטבע, אירועים מיוחדים שיש, וכד'. המון המון תודה לעוזרים! (בנוסף, מקווה שזה בסדר שפתחתי הודעה חדשה ולא שרשרתי. אם טעיתי, אני מתנצל)

מוזאון ישראל המחודש בירושלים

גם ביקור במוזאון המחודש והמושקע, וגם אפשרות לסעוד במסעדת המשובחת של המוזיאון: modren בירושלים אפשר גם לבקר בגן הבוטני היפה ולאכול בבית קפה החמוד שם. מתחם ממילא גם אופציה.

ואל תשכחו את שוק מחניהודה ../images/Emo99.gif

כייף להסתובב בקניון מלחה ואם תגיעו לאיזור הרכבת ביום שלישי מתקיים שם שוק רמלה לוד

אייני

New member
ואי, תודה רבה לשניכם!

הרעיונות נשמעים מעולה. תודה! (ואם תרשו לי להמשיך לנצל אתכם, אשמח לעוד רעיונות, וגם לצפון אם אפשר. אני אנצל אותם לטיולים הבאים
)

מיכלג10

New member
צפון

לצפון , אתן יכולות לנסוע ברכבת עד עכו עיר שניתן לטייל ללא רכב , קונים שם כרטיסיה למס' אתרים המנהרות התת קרקעיות ,אולמות האבירים,החמאם התורכי ,מוזיאון ועוד כמה, אנחנו עשינו טיול כזה עם הילדים היתה הנאה מרובה, קחו בחשבון נעלים נוחות כי עכו משולבת בהליכה של עליות וירידות לקינוח לכו לשוק בעיר העתיקה את הכל ניתן לעשות רגלית ולחזור מרוצים ברכבת הרבה הנאה :) מיכל

Ofra m

New member
שבוע טוב לכולם מבקשת עזרה

יש לבת שלי יום הולדת 9 השבוע...חשבתי בהתחלה לנסוע לחרמון אבל היות ואני עם תינוקת ושמעתי שיהיה מאוד קר אני מבטלת את הסיפור ולכן רציתי להתייעץ איתכם, רציתי לשלב לה אטרקציה ואחר כך לשבת במסעדה מיוחדת שכולנו נהנה אנחנו בן בן 19 כלת יום ההולדת ותינוקת, אנא אני ממש לא מכירה !!!!

Ofra m

New member
שוקולד יקירתי...

האם את מכירה מסעדה מומלצת בירושלים באזור שדרות ממילא?

אם את רוצה תמורה בעד האגרה

קחי את החבורה לאכול באגריפס אצל סימה הכי טעים ובלי צורך למכור את הפק"מ הכי נחשבת היא מסעדת מחנה יהודה בתוככי השוק נסי להזמין מקום מראש.

enoshrs

New member
הרצאה בנושא זוגיות למתמודדים עם הפרעה נפשית

שלום רב, אנחנו מעוניינים לארגן ערב פנויים-פנויות למתמודדים צעירים (18-35) במועדון החברתי בראשון לציון. אנחנו מחפשים מרצה המוכן להעביר הרצאה בנושא זוגיות ואהבה בהתנדבות (אם אפשר בעל/ת ניסיון בעבודה מול אוכלוסיות מיוחדות) ראיתי שהועלו הודעות דומות בפורום ותהיתי אם למישהי יש מושג מאיפה אני יכול למצוא כאלה? תודה מראש!

סקרנת אותי

איך באמת מתמודדים אנשים צעירים עם הפרעות נפשיות עם זוגיות? האם יש מבינהם שנישאים ומקימים משפחות? אשמח אם תרחיבי על הנושא לגבי מרצה, אני חושבת שתוכלי למצוא בערך מרצים בגוגל , אני הייתי מפנה את בקשתי לרדיו 103 FM אולי הכוהנת הגדולה ורדה ג'קונט תגיע..........

למעלה