שלג

sweetie tweety

New member
שלג../images/Emo113.gif../images/Emo70.gif../images/Emo54.gif../images/Emo95.gif

או לפחות משהו שמחר יהיה שלגאמיתי יווווו
נכון לפני איזה חודש ירד בירושלים שלג
אז נחשו מה
עכשיו אני מגלה שמחר אם יהיו עננים ירד שלג
יש

camila b

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo107.gif

אממ..שלי..אני מבינה שאת מתרגשת ושמחה אבל למה לתפוח הודעה חדשה
לא חבל

camila b

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo107.gif

אממ..שלי..אני מבינה שאת מתרגשת ושמחה אבל למה לתפוח הודעה חדשה
לא חבל

mk a o

New member
אנשים! להיכנס....

אני יודעת שנעלמתי ואני אעלם עד שאימא שלי תפסיק את העונש שלי (היא התעצבנה שאני כל הזמן באינטרנט....) אז ביי.....
רק רציתי שתדעו (אם אכפת לכם.....) נ.ב. ההודעה הזאת נכתבת מהמחשב בבית הספר שלי.....

sweetie tweety

New member
אמ..."קמי"..../images/Emo54.gif../images/Emo95.gif

יש לי את הסיבות שלי לפתוח הודעה חדשה

../images/Emo108.gif../images/Emo41.gif../images/Emo110.gif

מה הבעיה שהיא תפתח הודעה חדשה ? קודם שירד שלג גם פתחו הודעה חדשה... בכול מקרה אני גרה בירושלים וגם לנו ירד שלג אבל הוא לא נתפס.

../images/Emo186.gif../images/Emo182.gif../images/Emo9.gif

לנו ירד טונהההההההההההההההה ברד........ זה נהיה כמו שלג [בת"א!!!] בכל מקרה לא הרגשתי את האצבעות אח"כ.

A d i d a

New member
גם לנו../images/Emo19.gif../images/Emo42.gif

צילמתי כמה תמונות. היה כ"כ הרבה! איזה כיף!! כל המוכניות, הכביש... זה היה ממש נראה כמו שלג!

אני שמחה בשבילכם../images/Emo13.gif../images/Emo4.gif../images/Emo46.gif--->

כי אצלנו גם יש טונה ברד, רק חבל שהוא לא נראה כמו שלג אלא כמו וקר כאן לאללה...וגם שכשחיכיתי בסוף הלימודים לאוטובוס, בדיוק ירד גשם מעורב בברד, [המזל שלי, כל פעם שיש "סערה" יורד גשם כשאני מחכה לאוטובוס..], בתוך תחנה דולפת, שכל הכיסאות בכלל רטובים אבל בשביל להוציא את הכרטיסייה [איתה נוסעים באוטובוס] לא הייתה לי ברירה אלא לשים את הערכה ואת התיק על הכיסאות הרטובים, בזמן שכולם מוחצים אותי [כי אני הייתי די בפנים, ליד הכיסאות], פתאום איזה שתי ילדות פרחות החליטו שבא להן לעשן סיגריה בתוך כל הילדים האלו שמוחצים אותי, אז גם נחנקתי, גם התרטבתי, גם התרטב לי התיק והערכה קצת, וגם נמחצתי. אחלה, לא?
אני אוהבת מאוד חורף, אז למה הוא עושה לי את זה?!?! למה תמיד כשאני יוצאת מביצפר???
[אוי! מה זה??? יורד ברד חזק לאללה!!! ואחותי עוד בטיול לאילת
...א'ימאלה!!! זה שובר ת'חלונות!! זחכו שנייה, אני הולכת לראות איך זה נראה
*הולכת לחלון* וואו! זה באמת נראה כמו שלג...
[ולפני שנייה כתבתי שזה לא
מצטערת מראש] טוב יאללה...ביי!!!!!

תכירו...

לערכה שלי קוראים ציפי
חחחחחחחחחחח היום אני וחברה שלי היינו צריכות לרוץ בגשם (וברד) מבניין אחד לשני לשיעור מתמטיקה ונכנס לי ברד לעין חחחחחחחחחחח

למעלה