שלדג

שלדג

שלום, התקבלתי לסיירת שלדג מגיבוש שייטת של אפריל (לא התאמנתי לשייטת לאחר הגיבוש בגלל בעיה באוזן, לכן לא עברתי את מבחן השמיעה). הבעיה היא שקיבלתי בנתיים רק ראיון כשכולם קיבלו ירפאות.. תודה לעונה\ים

Casus Belli

New member
מה השאלה???

האם זה נורמלי שקיבלת ראיון כאשר אחרים קיבלו ירפאות?

amir18

New member
משהו מעניין.

פעם ראשונה שאני שומע שהשייטת ממיינים אנשים גם לשייטת וגם לשלדג. ומה הקשר בין להתאמן לבין לעבור מבחן שמיעה?

השאלה היא

השאלה היא איך זה שבנתיים קיבלתי רק ראיון כשחברי מגיבוש שלדג קיבל כבר ירפא למיוני שלדג... אצלו זה נקרא ירפ``א ואצלי זה נקרא סתם ראיון, למה אנחנו לא עושים את אותם המבחנים, הרי שנינו מועמדים להתגייס לאותו המקום... מגיבוש שייטת ממיינים לשלדג בתנאי שעוברים את גיבוש השייטת ולא מתקבלים לשייטת מסיבה רפואית.. במקרה שלי בעיה בצינור באוזן ימין, מקרים אחרים יכולים להיות בעיות שונות בעניים או כל מני בעיות קטנות אחרות שפוסלות לשייטת.

crazy tal

New member
תשובה

כי עשית כבר מבדקים רפואיים בשייטת... אז אתה לא צריך ללכת לירפא

סיירת שלדג

תודה רבה! חשבתי על הסיבה הזאת אבל הייתי בטוח שבגלל ששייטת זה חיל הים אז הבדיקות לא עוברות למקומות אחרים למשל לחיל האוויר לשלדג.. אבל עכשיו הכל ברור לי. דרך אגב אשמח לדבר עם חברה שמתגייסים לשלדג בנובמבר.. להעביר קצת חוויות ובכלל.

amir18

New member
בהצלחה גבר!

וחידשת לי שאפשר להתקבל לשלדג דרך שייטת.

חברה מישהו מתגייס לשלדג?

חברה אני אשמח לשמוע ממישהו שמתגייס לשלדג כמו כן בנובמבר.. מעצבן אותי שאני לבד בקטע הזה. בראיון היו איתי רק 5 מלשבים נוספים אשמח להעביר חוויות..

לטיבון

היי! איזה גיבוש הוא עשה?? יש לו דואר אלקטרוני?? האם הוא היה בירפ``א או ראיון??

crazy tal

New member
נתי

מן הסתם, הוא היה גם בירפא וגם בראיון אם הוא התקבל... קצת common sense

chaos_

New member
לא יכול להיות

קודם כל יש רק 2 דרכים להגיע לשלדג או דרך גיבוש מרכזי מטכ``ל-שלדג או דרך גיבושון שלדג. אף אחד לא מתקבל ישירות מגיבוש שייטת ללא מעבר גיבושון. והמסקנה היא שאו שאתה לא דובר אמת או שאתה באמת חושב שהתקבלת לשלדג אבל זה לא ככה...

למעלה