שלדים

eyal reuv

New member
שלדים

לא מזמן מישהו שאל כאן על קיפולי שלדים,אז הנה 2 שלדים שעשיתי לאחרונה:אחד של רוברט לאנג והשני(מ21 חלקים)של איזיי יושינו.

giladznaor

New member
וצריך רק להבהיר

שהשלד הקטן הוא מדף אחד בלבד! (ללא חיתוכים...)

eyal reuv

New member
ודבר נוסף

רק בזכות גלעד נאור הזדמן לי בכלל לקפל את הדגם הזה,אז תודה גלעד!

איפה?

איפה מצאת את השלד הגדול והקטן? מאוד חשוב לי אני מתעסק בשלדים. בבקשה תספר לי... נ.ב. אני שלחתי את ההודעה!

bshuval

New member
מיקומי שלדים

את השלד הגדול ניתן להשיג בשני מקומות: האחד בספר (באנגלית) של איסיי יושינו, המכיל רק קיפול אחד (השלד), והשני במגזיני טנטיידן מאד ישנים (באתר של גלעד אהרוני כתוב בדיוק איזה.) את השלד הקטן ניתן להשיג בשני מקומות (שאני מכיר): האחד באוסף דגמים מתוך כנס של אגודת האוריגאמי האמריקאית (שוב, אינני זוכר איזה. אני כמעט בטוח שיש שם, אבל לא במאה אחוז), והשני במגזיני טנטיידן ישנים מאד (ושוב, מומלץ להסתכל באתר של גלעד אהרוני). השורה התחתונה היא שקשה להשיג את ההוראות, אבל כדאי! (אם זה מה שמעניין אותך לקפל)

eyal reuv

New member
השלד הגדול של יושינו

מאוד ממליץ על הספר.אמנם רק דגם אחד,ודי מאתגר(בייחוד החוליות של הזנב),אבל הספר (יותר חוברת מאשר ספר)לא יקר וניתן לרכוש אותו מאמאזון. הספר מעולה(ביקורת מלאה יש באתר של גלעד אהרוני כמובן). הבעיה היא שהדגם הסופי תופש הרבה מקום וקשה לנקות אותו מאבק אחרי כמה זמן(מאוד עדין),אלא אם כן מכניסים אותו לויטרינה או פתרון דומה(מה שאני מתכנן לעשות). אם אתה מתכנן לרכוש את הספר ,אז בהצלחה! (טיפ קטן:זה ממש לא דגם למתחילים ויש שם טכניקות די קשות לביצוע)

arvivlx

New member
יש דיאגרמות של שלדים?

יש דיאגרמות של שלדים באינטרנט?

למעלה