שלהלהלום

• פותח הנושא IC4
  • פורסם בתאריך

IC4

New member
שלהלהלום../images/Emo13.gif

שלשום עברתי דמיון מודרך ומשהו שמאד הטריד אותי היה שכשנסחפנו בתוך מנהרות אני הרגשתי כאילו אני עובר ממש מהר כמו בסדרה SLIDERS
(שהם עוברים מעולם לעולם) וזה היה מהההההר מנהרה, מגלשה, וגם קרוסלה זה היה כל כך מהר! נורא רציתי לדעת שאני יכול לשלוט במהירות ולהאט אבל כמעט וללא הצלחה בקטע מסוים במנהרה אפילו שמתי לי רשת ענקית כדי שאני אוכל להתקע בה והיא תמשוך אותי ותעצור אותי בהדרגה יש למישהו עצה איך לפתור את הפחד הזה?

פחד מפני מה?

היי, אני לא בטוחה שממש הבנתי מהו הפחד שאתה מתכוון אליו. האם תוכל להגדיר קצת יותר טוב? האם זה הפחד מפני המהירות? ובקשר למהירות, הרשת היא רעיון מצויין. הייתי ממליצה לך לנסות שוב את אותם הדימויים שעבדת עליהם שלשום. הפעם רק תדמייןשאתה נוסע במנהרה כשאתה בתוך רכב (רצוי פתוח - קבריולט בכלל עדיף
) שאתה שולט על הבלמים שלו ומנגד גם על המהירות שלו.... האם היית מוכן לנסות שוב ולספר איך היה? בהצלחה, הגר

IC4

New member
תודה רבה ../images/Emo13.gif

וזה שאת דיברת על לעשות את זה עם רכב רק מחזיר אותי לפחד - שקשור בחלומות שהיו לי בהם אני נוסע במכונית שאין לי עליה שליטה המכונית מסמלת את החיים שלי אבל בדמיון מודרך זה לאמכונית זה רק אני והכל נע כל כך מהר לדעתי זה גם מראה על לחץ ו/או חוסר שליטה אני מרגיש לחץ רק לדבר על זה
זה עונה על השאלה של מההפחד יכול להיות פחד זה תחושה פחד ממה = פירוש

בדמיון מודרך אתה קובע!

היי, רק אתה זה שיכול לקבוע מה היית רוצה לראות ואיך בדמיון מודרך.... אתה גם קובע את ההתרחשויות ואת המהירות. תעזור לי לעזור לך: מה יקרה אם לא תהיה לך שליטה על משהו? איך תרגיש? איך תדע שאין לך שליטה על המשהו הזה? אם תענה על השאלות האלו תשובות ישירות ואמיתיות, אוכל להמשיך לכוון אותך. האם תהיה מוכן? הגר

IC4

New member
LOCKED AND LOADED אני מוכן ומזומן

רק נטול מזומן
איך ארגיש שאין לי שליטה על משהו? בעבר הייתי מתעצבן מאד שדברים לא הולכים כפי שאני רוצה עכשיו אני כבר לא תולה את עצמי ברצונות שנוגעים לאנשים אחרים אני אקבל את חוסר השליטה שלי ואראה מה יצא לי מזה בסופו של תהליך איך אדע שאין לי שליטה על המשהו הזה? אראה שקסמים שלי לא עובדים עליו
משמע עוד לא הגעתי לשליטה על אותו דבר בקשר לדמיון המודרך - זה בדויק מה שהרגיז אותי החוסר שליטה עצמית שלי אפילו על הדמיון שלי אני לא מצליח לשלוט לחלוטין
? מה כבר ביקשתי, שהחיים יעברו קצת פחות מהר? שיהיה לי זמן לנשום בזמן שאני מרחף מהר מדי? כשאני לחוץ אני מרגיש שקשה לי יותר לנשום לאחרונה גם יש לי כאב בטן מוזר והרגשת חנק שכזו הבעיה שלי היא לא שאני לא שולט בחיי אלא זה תוצר של הבעיה האמיתית - איני יודע עדיין כיצד אני מעונין לשלוט בחיי או אולי לא מצאתי עוד את הכוח הרצוי להשליט על עצמי את הסדר האישי

למעלה