שלה לה לום!

shadowlord

New member
שלה לה לום!

אני חושב שפגשתי את אדוארד נורטון לא מזמן. הייתי רוצה לדעת אם הוא ביקר לאחרונה בישראל (בערך לפני חודש)? אני מאוד מעריך אותו ואת המשחק שלו. אדי הוא אחד מהשחקנים הכי מוכשרים שראיתי. בנוסף, הוא ממש חמוד! אני מקווה לקבל תשובה בקרוב. ואם הוא באמת ביקר בארץ, אני האדם המאושר ביותר עלי אדמות... דרך אגב, למרות שמנהלת הפורום עושה עבודה טובה, היא לא נמצאת פה מספיק! בנושא אחר לגמרי... לאחרונה אני בודד מאוד וגלמוד ולכן החלטתי למצוא חברה. אני בחור חביב ומיוחד ויש לי הרבה אהבה להעניק... אם מישהי מעוניינת, אני מחפש בחורה בסגנון של ג'וני דפ...

מיצי007

New member
מזה../images/Emo35.gif

מי זה
לפי מה שאני יודעת הוא לא היה כאן... וג'וני דפ הוא כבר בחורה,למה לא לקחת אותו ישירות במקום לחפש משהו בסגנון
ואני לא נמצאת פה מספיק
אתה בטוח
מוזר.... מי זה
אתה נשמע מוכר.... ולמה החתימה שלך-מיצי כוסית
בלבלת אותי

Sheep From Hell

New member
טוב................................

this is weird.... מה שבטוח אדי לא היה בישראל... אחרת הוא היה עכשיו כבול למיטה שלי.. חח ובפעם האחרונה שבדקתי זה לא פוורם היכרויות... ומה הכוונה בחורה בסגנון גו'ני דפ? יעני עם זקנקן ושפמון צרפתי, וגברית קצת או מה????????????? חחחחחחח........ זו אחת ההודעות הכי מבדרות שקראתי בזמן האחרון!!!!! ואני גאה להודיע לכולם פה!! (חצוצרות בבקשה)
חחח.. טוב שלא הגזמתי.... עשיתי קעקוע!!!!!!!!!!! והוא כזה יפה!!!!!!! היום לא עזבו אותי בבי"ס!!! אפילו פרחה ששונאת אותי אמרה שזה הקעקוע הכי יפה שהיא ראתה איי פעם והיא ראתה הרבה(ציטוט...) היפ היפ הוריי פור מי!!! וכדי שההודעה לא תהיה לגמרי בלי קשר לאדי... אז... תמונה!

מיצי007

New member
איזה יופי../images/Emo70.gif

תתחדשי על הקעקוע
איך הוא נראה
ותמיד מותר לנצל"ש בפורום

swirrrly

New member
עוד שניה הולכת לישון../images/Emo11.gif ../images/Emo118.gif

עכשיו. ת-ת-ח-ד-ש-י
חבל שאת לא מתארת לנו איך זה נראה או איפה זה...O_ס
תתחדשי בגדול!! גמני רוצה לעשות קעקוע..
של הבובה שיליייי
.

Sheep From Hell

New member
טאנקס לכולם!!!

פירטתי בהודעה כתגובה ל יוליה.... תודה !!!! יא אני כל כך מאושרת!! ה הדבר הכי ספונטנני שעשיתי בחיים שלי!!!!!!!!!! איזה קעקוע את רוצה לעשות?? איזו בובה.? ואיפה?

swirrrly

New member
חחח../images/Emo4.gif ../images/Emo118.gif

סתם של בובה שיש לה ערך סנטימנטי בשבילי, פשוט חשבתי שזה בטח קעקוע שאני לא אתחרט עליו. לא יודעת איפה. וכל הכבוד לך, דברים ספונטניים זה כייףףף

SoundsOfSilence

New member
דוד!!!!!

חצוף! מה אתה שם הודעות מפגרות בפורום?! חחחחחחחחחחחחח רינה הייתה צריכה לדעת שזה אתה... מיצי, זה אותו אחד שהבאתי למפגש... (שימי לב למשפט על זה שאת לא מספיק בפורום ותזכרי בשיחות מהמפגש).

Sheep From Hell

New member
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

הייתי כמעט בטוחה שזה הוא... בגלל הג'וני דפ...... זה היה כל כך מתאים אבל חשבתי שאם פתאום זה לא הוא אז אני יצא אבלה.... חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח יא זה היה כל כך מצחיק!!!!! אמ..... אז הקעקוע היפה שלי..... אז זה בעורף!!! וזו פיה(כמה נדוש...) אבל היא אחת הפיות הכי מדהימות שיש בעולם הזה!!! זה רק הראש והידיים של הפיה, היא כאילו ישנה על הידיים שלה שמשולבות... והכנפיים למעלה כזה... השיער שלה ארוך בצבע אדום שחור ידיים בצבע גוף...(איך לא..?!) והכנפיים בצבע לבנדר(סגלגל למי שלא יודע..התלהבתי מהילה כי ככה זה שעשה לי את הקעקוע היה אומר כל הזמן חי חי..) עם וורוד.... וה יא מדהימה!!!!!!!!! כוסית לא מהעולם!!!! יוליה עדה לזה!!!!!! נכון יוליה???!?!?!?

מיצי007

New member
כן כן

אחרי זה בהודעה האחרת שהוא כתב שמתי לב שזה הוא זה היה מוזר,כי כל מה שהוא אמר נשמע לי מוכר

Sheep From Hell

New member
דוד!!! כנס שניה!!!

אם כבר ניכנסת אז יש לי בקשה... אז... נכון יוליה בקשה ממך משהו בשמי שקשור למספר טלפון כלשהו... אז אם אתה פה פשוט תבדוק לי ותרשום לי מסר אישי עם המספר טוב?? חחחחחחח.... טוב שלא נלחצתי שאפילו ביקשתי ממך בפורום לענות לי... חחחחחחח.... זה נורא מצחיק אותי... אהה... ויש לי בחורה בשבילך היא אומנם לא ממש דומה לג'וני דפ אבל יש לה זקן ושפם כמו לג'וני דפ...(בשיא הרצינות....!!!!!!) קוראים לה ברדה(barada המילה ברוסית כאילו...)

SoundsOfSilence

New member
חחחחח רינה יא שרוטה

ולדוד אין אינטרנט אז הוא לא יכול לענות לך דרך המסרים. אבל אני אשאל אותו מה המספר. קודם כל אני רוצה לציין שהקעקוע של רינה אכן סקסי מאוד. וחץ מזה בקושי יוצא לי להיות עכשיו בפורום בגלל הבעיות עם האינטרנט. נכנסתי קודם מבית ספר ולא הספקתי לצאת מהמשתמש שלי ומעניין כמה זמן יקח עד שמישהו בביצפר יגלה את זה ויכתוב הודעות נאצה בשמי בכל מיני פורומים...

Sheep From Hell

New member
חחחחחחחחחח.......

ולמה שרוטה???? תודה על המספר... ממתי אין לא נט? הרי היה לו.. ומאיפה הוא כתב פה פתאום אז??? אויש אני עכשיו יכנס לשם משתמש שלך בבי"ס ויכתוב הודעות נאצה בשמך... ואז את תאשמי!!!!! חח... כאילו אני לא יכולה לעשות את זה אפילו עכשיו... חחח:)

למעלה