שלה לי אליכם.

דדננהה

New member
שלה לי אליכם.

אני צריכה שתציאו לי כמה שיותר רעיונות לדברים שאני יכולה לעשות בתוך הבית מבלי לצאת החוצה, אני מתכוונת לכל מיני דברים כייפים שלא דורשים הרבה אבל שגורמים לך לכייף/סיפוק. אני ממש אשמח מיכוו שיש לי כמה ימים של התבטלות בבית בלי שום מחויבויות ואני ממש רוצה לנצל אותם כמה שאפשר.

hafraapsichotit

New member
תעשי ביד

זה דורש אותך, יד, ו.... זהו. לא צריך לצאת החוצה בשביל זה, לא דורש ממך הרבה גורמים לך כיף גורמים לך סיפוק יאללה, לעבודה!

מורני !

New member
בנוסף להצעה שניתנה מעליי

פאזלים, קריאת ספרים, תשבצים, תשחצים ושאר הדברים שמהווים מזון למוח בהחלט מומלצים לעשייה בתוך הבית.

Wolfinix

New member
מה דעתך על...

שינה,סרטים,בישול,קריאה,ציור/רישום/כתיבה,טלפון(אני מכחיש שכתבתי את זה
) ,אמבטיה חמה,לארגן מסיבה (כמובן להזמין אותנו
),לישון כבר אמרתי?? ואם בספורט עניניך..קצת אירובי,משקולות,תרגילי גמישות,סקס
גמר חתימה טובה!! ותהני!!

אם היית שואלת את זה בבוקר.....

הייתי מזמין אותך אליי לקפל לי איזה 4 מכונות כביסה, ככה נראה לי היית מעבירה את הזמן הכי טוב.... לכי להביא כמה סרטים ותהני מהם.....

תגיד לי אתה!!.......

דיברה אליך?? לא!!! אז מה אתה נדחף??.... תחכה שתקפל אצלי אחרי זה נראה מה איתך והכל תלוי בכמה אתה משלם??.....

איפה איפה המכונה ../images/Emo123.gif

חחחחחחחח קיפולים קיפולים קיפולי 8 קיפולי 6 קיפולי 4 קיפולי 2 תן לי בקיפולים....... אני מתמכרת אני לא יכולה אני רוצה רק לקפל יש לך שכנה שמכבסת משהו? יש משהו שמצריך כביסה נוספת אני רוצה ל ק פ ל אבל בתנאי!! שמישהו יבוא לסדר לי את החדר ולנקות לשלי אין לי כח!

לא יודע מה עם האחרים......

אני משלם יפה..... חחחחחח עכשיו נראה מי רוצה שהיא תעבור אצלו!!!?.........

duduamar

New member
התשובה הראשונה כאן כ"כ מתבקשת../images/Emo6.gif

את במעצר בית בימים האלו? למה אי אפשר לצאת מהבית?

b0redavid

New member
מה יש לך צמיד כזה מהמשטרה?../images/Emo150.gif

למה את לא יכולה לעזוב את הבית?

EdisonGirl

New member
תחשבי..

עד שיהיה לך כאב ראש מזה (אם יהיה לך..) ואז נסי משהו יפה: נעלי את עצמך בבית. סגרי את המחשב. סגרי את הטלוויזיה. אל תקראי שום סיפורת. סגרי ת'טלפונים ואל תדברי עם אף אחד. אל תשימי מוזיקה בווליום כזה שאת תתייחסי אליה ואל תשחקי במוצרי חשמל למיניהם.. תאכלי בדיוק במידה שאת צריכה (לא להתחיל לזלול מרוב שיעמום או משו) ובדקי מה קורה לך.. מתי כבר תהיה לך הזדמנות לעשות את זה?? כרגע אין לך בית להחזיק, חשבונות לשלם, עבודה שאסור לפספס.. אז זו בדיוק ההזדמנות לעשות בעצמך ניסויים..
ותאמיני לי שאם תעשי את זה כמו שצריך- את תרגישי שניצלת אותם הרבה יותר טוב.. (ואל תשימי לב למה שאני אומרת.. זה עלול להיות לך מסוכן..
)

EdisonGirl

New member
אה.. ../images/Emo67.gif

מטרת הניסוי..
לבדוק מה בדיוק נשאר בך כשאין מסביב כלום ואת לא מועסקת כל הזמן בעזרת דברים חיצוניים.. (זו בדיוק הסיבה שזה עלול להיות מסוכן או.. כיף אמיתי..)

למעלה