שלווווווווווווום... התגגעתי

Synthetic mE

New member
שלווווווווווווום... התגגעתי

זאת אני מנהלתכם הנאמנה. לא ברחתי לכם רק נעלמתי עקב בעיות טכניות בלתי צפויות במחשב שלי. מייד אקרא את ההודעות שלכם אבל לא אוכל להגיב היום (מבחן בתנ"ך מחר וויש מי לאק). מפיסטו ידידי כאן הבטיח לשמור עליכם בהעדרי. יום טוב ונתראה מחר. גיתית.

MaPHisTo

New member
ווווווווייייייי!!!!!!!!

איזה כיף ( צווחת בריטני לבוחרים בכך)!!!!!! גיתיתנו חזרה אלינו לאחר מסע סהרורי בארץ המחשב-שלי-מקולקל ואנחנו מחכים לה עם זרועות פתוחות וסכינים בחגורות (כדי לחתוך את המנה הצמחונית שהיא הזמינה במסעדה כמובן. מישהו חשב אחרת? חשבתי שלא!). מה עוד נוכל לומר חוץ מברוך שובך וטוב שחזרת? אפשר בעצם להגיד שליבנו נתמלא געגועים ודיכאונות מילאו.... טוב, נסחפתי.... לא משנה. שיהיה לכולנו יום טוב, ללא פיגועים ושלא נראה ונשמע דברים שלא קיימים, אל תתנו לעצמכם להדרדר למצבי (הפוכניקים: תזכורת- שקט רקסי!!!). May the Devil be your God And God your Devil

Ordinary Day

New member
מנצלת הודעה זו../images/Emo9.gif

לברך על בואי! כן כן! סוף סוף זה קרה! אני הגעתי!! אההם כן...אז אחרי רגע דרמתי זה, אני אציג את עצמי! אז...מוואה איז שרה! ולמרות העליזות הגוברת הזו, אני <כן כן,אני> גם כן מעריצה מושבעת של דריה!! <מזעזע אור וואט?!> בכל מקרה, רק רציתי להגיד, שזה באמת חביב מצד תפוז לפתוח פורום לסידרה שלא הרבה אנשים מבינים את הפוינט שלה.<והפוינט שלי, שבגלל זה אין הרבה מעריצם לסידרה
> ו...רציתי לבקש ממכם משהו! אז ככה, לפני ימים רבים נכנסתי לפורום זה וראיתי קישור לאתר ששם רואים את האנשים שמדובבים את הדמויות בסידרה, אז..כזה..תהיתי לעצמי...אם זה לא יותר מידי לבקש <כי זה לא! יותר מידי לבקש...> תוכלו אולי, אממ... לתת לי את הקישור לאתר?
ממ! אממ...סיימתי את דברי...אני אשתוק עכשיו, ואפסיק עם הנקודות...!

Dracos Love

New member
מאוד נחמד מצד תפוז!?../images/Emo108.gif

!!!!!!! אניאניאניאנאיניאניאניניא אני פתחחתי את הפורום הזה!@@@@!!! לי לא מגיעה קצת הכרת טובה?
אני הדבר הכי ותיק פה ולא שמים עליייי אני שמתי את הפנארט בהודעה בעמוד הראשי! אני אניאניאנאינאינאיני!!!!!!!! אני נדנדתי לנטע שעווווות בטלפון
קקה.

למעלה