שלוווווווווווום

פאול3

New member
שלוווווווווווום

חברים יקרים מה גיבשתם קבוצה להופעת השקה ולא הזמנתם אותי??????.

בוקר טוב פאול מה שלומך ? איך העסק החדש ?

אכן רשמנו כאן שירשור והיום אני מזמין לי ולסולנקו לרונן ואולי גם שבתאי . המטרה היא שגם אתה ושאר החברים יקראו ויצטרפו אלינו לשולחן אחד גדול שימוקם טוב ...נעשה שמח ונהנה . אני אשמח לראותך עם כוחותינו בחזית ... אתמול קלטו הרדרים שלי
שידור בגלי צהל , פבליטו ומיכאל ביקרו באולפן ופבליטו שר את העולם שלנו ...הם סיפרו על המופע החדש וההופעה החגיגית ברידינג , ויש עוד הופעה בחיפה שבוע אחרי , למרות עדיפות של חיפה אני רוצה להיות במופע ההשקה , ואשמח אם תגיע גם . שיהיה יום נפלא ומקסים לכולם .

פאול3

New member
אני אשמח להגיע

אבל כמה עולה כרטיס ומתי זה אין לי מושג ואגב חברה העסק שלי מתקתק זתמינו נופשים דרכי איתן אתה בא בטוח ? הגיע הזמן שניפגש לא ?

הנה שוב הפרטים ...

רידינג 3 צפון נמל ת"א , התאריך 3-9-09 וכל הפרטים נמצאים כאן . מכיוון שאישתי אחרי לידה לא יצאנו לחול השנה , אבל נופש הבא אני אצלך כמובן , אולי דרום אמריקה
אני בא בטוח ! לגבי מי מגיע איתי לא סגור עדיין . ובטח שחושב שהגיע הזמן שניפגש , כי רק הלב יודע

טוב פאול וחברים בדקתי עבורכם וגם סידרו לנו

הנחה קטנה ...85 ש"ח במקום 95 ש"ח, הנחה יפה לחברי הפורום
כמובן שצריך לציין שאתם מ "פורום פבלו רוזנברג" במקום שולחנות של 3 ושל 6 אנשים אבל ידאגו לנו לרצף ובמיקום טוב . אני סולנקו ורונן ( העגול ) מגיעים ! . נ.ב הבחור מההזמנות במועדון נחמד מאד , ונראה לי שהוא מרוסריו עיר הולדתו של פבליטו
יתכן שעלה לארץ ב 1 לאפריל 1971 ?

למעלה