שלוווווווווום אנשים....

אני בצופים...

והיתה לי היום פעולה ראשונה שהעברתי לחניכים שלי
אין לכם מושג כמה התרגשתי
היה ממש מדהים...

Alexis14

New member
פעולה ראשונה? היום? לנו פעולה רביעי

ת כבר.... יא איטיים! סתם... אני בשבט יונתן, הנהגת ירושלים...

פשוט בגלל שהיו לנו בעיות עם המרכזת

היא סגרה לנו את השבט
ואחר כך פתחה אותו שוב (שוב-
) אז פתחנו היום שנה... נכון שבא לכם לדעת איך היה
טוב גם אם לא... הנה
דבר ראשון, כל היום אני וחברות שלי היינו בלחץ בבי"ס כי לא סיימנו כלום והיו לנו מלא דברים להכין לפעולה אז בזמן השיעורים הכנו
ואנחנו הרי היינו אמורות להיות נסיכות אז הכנתי לנו (בזמן שיעור היסטוריה) כתרים "מגניבים" כאלה שרשום "הנסיכה אריאלה... צוות ד´ווקא" לכל הצוות שלנו... באנו לצופים והכנו הכל וממש היינו בלחץ אז המדריך של החמשושים עזר לנו לארגן הכל
ואז התחילה הפעולה וכל החניכים היו מזה מתוקים ואני הייתי אחראית על אחת התחנות (עוד לפני שהם ידעו שאני המדריכה שלהם, פשוט היה מחסור במדריכים) ועשיתי לאחת הקבוצות מורל ופתאום אני רואה את כל השכב"ג שהיה באיזור מסתכל עלינו כזה
אפילו המחסנאים הציצו מהמחסן
אחרי התחנות החניכים הלכו לספרייה הציבורית ואז אנחנו התקשרנו אליהם בטלפון (בתור הנסיכות) והתחלנו לצרוח:"הצילו, הצילו חטפו אותנו
בואו להציל אותנו
" ואז ניתקנו... ומילאנו את החדר בנרות, עשינו עיגול של נרות וישבנו בתוכו ו"קשרנו" את הידיים שלנו... המדריך של החמשושים שם עלינו יוטה ונעל את הדלת ואז כשהחניכים הגיעו התחלנו שוב לצרוח שיצילו אותנו
ואז הם נכנסו והיו איזה כמה בנים חמודים שבאו ומהר כיבו את הנרות כדי שלא נשרף
באחד הקטעים ילדה אחת נפצעה ואמרתי לה בואי נשתוף את זה, והיא לא היתה מוכנה בשום אופן
זה כל כך עצבן אותי
ואיזה מתוק
המדריך שלי משנה שעברה (שרק היום חזר מיון והתגייס- הכל באותו היום) בא לפעולה למרות שהוא אמר לנו שהוא לא יוכל לבוא
חיבקתי אותו ומזה התרגשתי
ו...זהו....

נדחפת לשיחה ../images/Emo9.gif../images/Emo85.gif

חחח רציתי להגיד שהייתי במפגש של הפורום של פורום בנות בחופש סוכות ויראתי שם כמה בנות שכתבו או עוד כותבות בפורום 1. אוצי שמוצי
היא הגיע באיחור אז לא היה לנו הרבה זמן להיות ביחד אבל הילדה מדהימה !!! התחבקנו כל שניה
חחח 2.tamarosh שאיהת הייתי רוב המפגש אבל הלכה מוקדם אבל לא נורא והלכתי איתה ועם עוד כמה לפוקס והיא קנתה סריג שכל כך יפה עליה והיא גם חברה של עומרוש וילד המותק מהפורום חחחח ואני חולה על שתי הבנונת האלו, עומרוש שתמר תראה לך את הסריג
3.cookey-girl שלא דיברנו הרבה אבל היא רצתה שאני יבוא איתה כל הזמן לסופר פארם ולא יכלתי באותו זמן אבל לא נורא אני עדיין אוהבת אותה

למעלה