שלווווווווום לכווווווווווווווולם!!!

MaPHisTo

New member
שלווווווווום לכווווווווווווווולם!!!

למי שלא זוכר, אני מפיסטו, נהגתי אף אני לשרוץ בפורום זה לפני שנים מספר...... כעת חזרתי אליכם בהפוכה ועם סדק ביד (נפלתי מהסנובורד. אני יודע- אני מגניב). אז מה שלום כל מסניפי הציניזם הקטנים שלי? האף עוד מדמם? לא נורא, יעבור. היום יש דריה (עוד 25 דקות) ככה שאני במצב רוח טוב די התעוררתי לפני חצי שעה אז אם אני כותב שטויות זה כי המוח שלי עדיין נוחר.... מכל מקום (איזה מושג מגניב, אני נקרע...) אני רוצה להמליץ לכם "להשיג" (איך שתשיגו זה בעיה שלכם. *משתעל קאזאה*) מערכון מבדר-קורע-מפוצץ מצחוק בו קרמיט וביגבירד מתמסטלים ברחוב סומסום קוראים לזה Kermit and Bigbird smokin' weed של הלהקה או הקבוצה Mest זה ענק, זה קורע, זה מ-צ-ו-י-ן תהנו אז יאללה ביי

ailag

New member
*אהם* מישהו איחר ../images/Emo13.gif

בכמה שנים, אבל המערכון גדול. זה של mest? בטוח?

ailag

New member
נ.ב.

אם אין עליו זכויות יוצרים, מותר להוריד בקאזה. בכלל, קאזה זה חוקי לגמרי. להוריד דיסקים (עם זכויות יוצרים) בקאזה זה נגד החוק.

יש גם...

אם מחפשים פרפר נחמד מקבלים (בין השאר) מערכון שבו שבי מאים על דודו בנשק חם עם שותפו לפשע-פינגי(ציטוטים נבחרים:הנדסה גנטית הנדסה גנטית זה דבר כל כך נפלא! פינגי=פרס ינצח גם ינצח.אני רוצה משקפיים) קוראים לזה רק פרפר נחמד... נ.ב דקה קרמיט הוא מהחבובות וביגבירד היא מרחוב סומסום משהו5א פה לא בסדר

ailag

New member
קרמיט גם ברחוב סומסום.

אוזה = אגדת זהבה ושלושת הדובים.

../images/Emo12.gifבאמת?

זה לא מסתדר לי...

ailag

New member
זה מסתדר?

"כאן קרמיט הצפרדע, מחדשות רחוב סומסום."

למעלה