האלווווו!
אם את כבר שואלת,אז לי חנוכה דרום (או פשוט טיול חנוכה..) הלך טוב-היה לי כיף,למרות שהיה קשה ממש לפעמים והמסלולים היו ממש אבל ממש אתגריים...חוצמזה ששלושה ימים רצוף עם החבר זה תמיד דבר טוב... היה קפוא,אבל ממש בלילה,וביום היה לוהט לגמרי.אבל זו הייתה חוויה לגמרי. אני היסתובבתי לי עם צמות על כל הראש,שאני במו עצמי הכנתי (פשוט לא הסכמתי לצאת לטיול עם השיער הרגיל שלי),ותיק ששוקלך מעל עשר קילו,לפחות. לסיכום,היה ממש שווה,למרות שממש נישרפתי ועכשיו אני נראית כמו אחת שהייתה באילת יותר מדי...חוצמזה ההופעה של מוניקה סקס בסוף הייתה נחמדה..וממש בפוקס יצא לי לראות את רוני! זה הלך ככה-כל החבריה מהשבט שלי,שבט "אופק" הנהגת מרכז,יורדים מהאוטובוס ובאים להיכנס לפארק הזה איפה שהייתה העצרת וההופעה..אנחנו נכנסים,ופתאום אני רואה מעגל של אנשים שעושים מוראל..ומה הם שרים? "שבט אלון....פרדס חנה...."אז אמרתי לעצמי,אם יש לי כזו אפשרות,בוא נראה אם רוני נמצאת שם-והיא באמת הייתה! והיא הייתה די בשוק כי היא לא הבינה מי אני בהתחלה,חוצמזה שבטח נראיתי ממש מפחיד עם הצמות האלה והכובע צמר השחור.... טוב לא נורא,זו הייתה חוויה נחמדה.. וכך אני מכתירה את עצמי בתור הבנאדם שעד עכשיו פגש שניים מאנשי הפורום-את חן (כי היא אצלי בשבט...
) ורוני-כי שכ"בג שולט!! טוב זה הכל.. המשך חנוכה שמח... לימור "אופק" רעות