שלווווווום שלווווווווווווווום

Maladict

New member
שלווווווום שלווווווווווווווום

מה שלומכם שוכני פורום יקרים? אני יודע ששנים לא היתי פה אך בכל זאת חזרתי אל הפורום הפראצ'טי ביותר :). ויש לי גם כמה שאלות למשל מישהו יכול להסביר לי למה סוזן לא אוהבת את דת' אוף ראטס? אני לא מסוגל להבין את זה הוא אחד הדמויות היותר חמודות בסדרה. ועוד משהו מישהו שם לב שלו טצה זה ויימס מחופש לנזיר? אפרופו לו טצה איך הוא נהיה מה שהוא? הוא תמיד היה סוויפר או שהוא היה נזיר שהבין שהאמת היא בזה?

ויימס

New member
סוזן לא אהבה את העכברוש מההתחלה

וגם לא את העורב. אני לא יודעת למה. אולי כי הם מייצגים את מה שהוציא אותה מהנסיון שלה להיות נורמלית?
בדיוק חשבתי עליך מקודם...

Maladict

New member
אוניברסיטה זה לא דבר קל

במיוחד כשאתה מצפה שרדיקולי יפוץ אליך מעבר לפינה, והספרן באמת נראה כמו ארנגוטן ובכלל יש שם הרבה דברים מוזרים.

The Mad Hatter

New member
יש לי התוודות קטנה...

גם אני נוטה שלא לסבול את מוות העכברושים. יש משהו בלתי נסבל בדמות שכל מה שהיא יכולה להגיד זה "סקוויק" (בניגוד לספרן שאומר "אווק" ו"אייק" מלאי משמעות). ולמה הכוונה בזה שלו-טזה הוא ויימס מחופש לנזיר? יש פרט מעניין שפספסתי?

Maladict

New member
Death Of Rats Rules(aka BorntoRule)

לו טתה דומה לווימס בחוכמה הלא קונבציונלית, הוא עושה דברים שלאחרים אין מושג איך עושים אותם (בדיוק כמו ויימס בנייטוטצ') ויש להם מין השפעה סמכותית על כל הסביבה ונראה לי שהם גם מתנהגים אותו דבר רק שאחד מעשן סיגרים והשני מסתובב ומטאטא. ומוות העכרושים הוא אחד הדמויות היותר משפיעות בסדרה לדעתי הוא לא אומר הרבה אפילו פחות מהספרן אבל תנועות הגוף שלו והפעולות שלו נורא מצחיקות (למשל כשסוזן עשתה משהו טיפשי הוא תפס תראש/גולגולת שלו בשתי הידיים או למשל כשאיזה חתול עיצבן אותו הוא הביא לו מכות או כשהוא מנסה לגנוב ממתיקים אפילו שאין לו מה לעשות עם זה. כמו שנאמר הכל תלוי במה שאתה יודע

ויימס

New member
אבל הוא כזה חמוד (DOR)

מה יש לשנוא בו?? הוא גם המיני-מוות היחיד שהושפע ממוות במקום מהפקחים באיש הקציר. כל המוותים האחרים היו רעים כאלה (המוות של הצבים והמוות של העצים והמוות החדש של בני האדם בכלל). אני לא יכולה להצטרף לחדוות האנלוגיה בין לו טזה לויימס, כי אנ'לא מכירה אותו.

למעלה