שלווווום לכולם.יש לי שאלה... :)

שלווווום לכולם.יש לי שאלה... :)

אני אוהבת מישהו.כבר הבנתי שהוא לא.אני רוצה להמשיך הלאה.אך ישנה..

בעיה די רצינית..כל פעם שיש לי...

דייט חדש.אני לא מפסיקה לחשוב עלי.ואז אני הורסת את הדייט.מה אעשה?

emt1

New member
לכוכב

שילחי לי דוא"ל ואנסה לעזור או אפילו לתמוך

emt1

New member
כתובת

הדוא"ל שלי : תקליקי על השם שלי בפורום ,שם מצד ימין..... וכמובן בוקר טוב

עצה

יש פתרון אחד ..... לחזור להוא , ואם הוא עדיין לא רוצה- הפסד שלו . את צריכה רק לעשות דברים שיסיחו את דעתך ממנו בפרט , ומאהבה בכלל. אם זה לא יעזור. אשפזי את עצמך ...

golem

New member
עם כל הכבוד...

אחת העצות היותר מטופשות ששמעתי...לפחות לדעתי..מצטער

golem

New member
להתנתק ממנו לחלוטין

זו העצה שלי...ולא כמו שההוא כתב לאשפז או להתנתק מהאהבה - פשוט להתנתק ממנו ולזרום עם החיים.

leadol

New member
זמן

תנסי לא לראות אותו בכלל ועם הזמן זה יעבור לך. לכולם זה עובר בסוף. תנסי גם להשקיע בעצמך ובתחביבים שלך ולא להתמקד באחרים.

זו לא הייתה הכוונה

אני רשמתי שהיא צריכה להתרחק ממנו ומאהבה כי אם היא לא יכולה לחשוב על אף אחד חוץ מההוא , היא צריכה קצת לעסוק בפעילות אחרת , ולתת לעצמה קצת זמן להתגבר עליו גם במחשבות ואם זה צורך גם דברים שונים

אולי

אני מצטער לשמוע על זה ..... אולי פשוט את צריכה להגיד לבחור הנאהב איך בדיוק את מרגישה ומה זה גורם לך לעשות ... אולי הוא בכל זאת יבין

ortal_sh

New member
כוכב, הגעת כבר למסקנה........

שאת צריכה לשכוח אותו , זה כבר חצי מהפיתרון לבעיה, אל תדאגי , זה יעבור לך עם הזמן, רק באמת תנסי להיפתח לאחרים ובאמת לא לחשוב על ההוא, כי הוא לא שווה את זה !!! אורטל שיהיה לך לילה טוב

ליאן.

New member
מה שקשה יותר זה..

לספוג את כל הקללות שלו ו/או לאהוב אותו. שמעי, הוא עבר כל גבול לפי דעתי. השאלה היא איפה את מציבה את הגבולות שלך. אם תציבי לעצמך מטרה ותחליטי שלא לשמור על קשר עם מי שפוגע בך, תרגישי הרבה יותר טוב עם עצמך מהר מאוד. אל תכריחי את עצמך למצוא מישהו חדש כל כך מהר. זה תהליך שתצטרכי לעבור ולהתמודד איתו שייחזק אותך בסופו של דבר. זה חלק מהחיים. כולנו היינו שם.. תהיי חזקה.

למעלה