שלווווום...
|רז|

Magical me

New member
שלווווום...../images/Emo103.gif../images/Emo68.gif../images/Emo29.gif|רז|

אחרי רז תדמיינו שיש אייקון שכתוב בו |אידיוט|... אנחנו אצל יעל ואנחנו מאגניבים מאוד! ואתם לא...
. ארג, שרון, אני שונא אותך. >< מניאקית. פעם הבאה תשעשעי את עצמך עם מישהו אחר (אם את בוחרת לקרוא את זה ככה, תקראי את זה ככה)

Magical me

New member
LOL...../images/Emo103.gif../images/Emo68.gif../images/Emo29.gif|רז @@|

יעל: "לי יש גדול ולנדב יש קטן". $$

Magical me

New member
|רז|... ../images/Emo29.gif../images/Emo68.gif+../images/Emo103.gif

הירח זה בכוונה...! נדב ויעל היו ביחד....!

Charmed 4ever.

New member
דבי, דארלינג... |חלב|../images/Emo54.gif|מיוחדת|

א תהיה מניאק.
מי טו בי האפי מי טו הב דניאלי!

Magical me

New member
להזמין אוכל...../images/Emo103.gif../images/Emo68.gif../images/Emo29.gif

|רז| קודם עושים שיחת הכנה. "כאילו" מסבירים למוכרת מה אנחנו רוצים. אה, לא, היא דיברה עם אימא שלה! LOL

PorkchoP

New member
הא! סנובית../images/Emo70.gif../images/Emo56.gif../images/Emo185.gif

יוני גר ממש קרוב אליך ואותנו לא הזמנת! ------------------------------חומה!------------------------------

PorkchoP

New member
למרות שאמרתי את זה כבר../images/Emo118.gif

היא לא חייבת להזמין אף אחד!

I Love Paige

New member
../images/Emo26.gifאנשים../images/Emo36.gif

אני ונדב היום הלכנו ליולי. סיבה: נפגשנו. אל תקראו לזה מפגשון- זה לא! נדב אתמול אמר במירק "משעמם לי. מי רוצה שאני אבוא אליו מחר?" (הוא אמר את זה בחדר מכושפות, ודיברנו על זה שם) אני אמרתי שאני, ואז יולי אמרה שהיא. דיברנו, והחלטנו ששנינו נלך אל יולי.... ^__^ זה לא כאילו הסתרנו את זה מאנשים, כי למשל- אופיר ידע. הוא היה שם... רצה לבוא- ומשום מה, לא זוכר למה, הוא לא בא, אני חושב שלא היה לו איך. אל תגידו שלא הזמנו אתכם/הסתרנו מכם/אמרנו לכם לא לבוא. דיברנו על זה בחדר #מכושפות, ככה שכל מי שהיה מציץ לעבר המירק היה רואה את זה. חוצמיזה, כמו שאמרתי קודם- זה לא מפגש ככה שלא הייתה אז אל תכעסו על נדב או עליי. ובמיוחד לא על יולי. (הודעה זו לא נכתבה לאנשיםם- למשל ניצוש- שאמרו ש"גם אני רוצה". היא נכתבה יותר ליוני [או יוני וגל, לא בטוח], ולכל האנשים שחושבים/חשבו/יחשבו/חשבנו/חשבתי/חשבת/חשבתם/חשבתן/חשבה/חשב/וואבה כמותם. ^^) לאב יו אול, רז

I Love Paige

New member
ככה שלא הייתה? מוזר....

תיקון(משום מה, לא כתבתי את ההמשך): זה לא מפגש. ככה שלא הייתה שום סיבה שההורים של יעל יסכימו שיבוא לשם חצי עולם. ואני בספק אם גם יעל הייתה מסכימה.

HuGo Hell

New member
../images/Emo45.gif אתה צודק. ../images/Emo1.gif

זה לא היה מפגש פרטי או כלום. זה סתם אתה ונדב באתם ליעל בתור חברים. זהו. ואני לא יכלתי לבוא כי לא הייתה לי הסעה

SaberTooth

New member
מי קרה לזה מפגשון../images/Emo35.gif../images/Emo12.gif

תפגשו... תעשו מה שבא לכם...

Charmed Gal

New member
../images/Emo118.gif../images/Emo56.gif../images/Emo185.gif

: אני הבנאדם האחרון שיהיה אכפת לו אם אתם מקיימים מפגש או לא. לידיעתך.
: לא חשבנו שזה מפגש, וזה היה בצחוק הלמה היא לא הזמינה אותנו... גאד, די עם הלחץ...

King Of Kromags

New member
היה כל כך רולז!../images/Emo103.gif

יולי, לא שכחנו שאנחנו חייבים לך כסף, זה בסדר.
אה, גל, דיי. כמו שרז אמר, שאלתי אם מישהו רוצה שאני אבוא אליו, יעל אמרה שהיא רוצה ("*מרימה יד*"). אני ורז באנו ליולי כידידים שלה. וזהו. זה לא שהייתה רשימה או משהו. אופיר ראה שאנחנו באים ליעל, הוא רצה גם. אמרנו לו שבשמחה, אבל הוא לא הצליח להגיע. היה ממש ממש כיף. ו...עכשיו אני לא אראה אתכם שלושה שבועות. חוץ מליאלי, כמובן.

King Of Kromags

New member
ליאלי,יש לך זיכרון של יתוש.../images/Emo103.gif

אני בירושלים שבוע הבא. את לא מתחמקת ממני.

תגיד לי בדיוק ב... ../images/Emo68.gif../images/Emo41.gif

איזה יום זה יוצא
אני אראה אם אני יכולה...

למעלה