שלווווום

שלווווום../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo117.gif

אני נועה בת 13... אני לא חילונית וגם לא דתיה... אני מאמינה מאווווווד!! אבל רואה טליוויזיה בשבת, מדליקה אור וכו'... הולכת לבית הכנסת ולא נוסעת...
וגם לא גוזרת \ מדביקה \ מציירת \ כותבת וכו'... אני מקווה שהפורום הזה יגרות לאנשים להבין כמה דברים חשובים...
וכל הכבוד למי שפתח אותו!!!!!

מתנדב

New member
נועה שלום לך....

קצת לא הבנתי את הדרך בה את הולכת, מצד אחד את כותבת שאת מדליקה אור בשבת ורואה טלויזיה, אבל לא נוסעת והולכת לבית הכנסת... אני לא רואה שום הבדל בין להדליק אור בשבת לבין להתניע את הרכב בשבת ולנסוע שניהם למעשה אותה פעולה, למה דווקא על נסיעה בכרב בשבת את מקפידה שלא לנסוע ואילו להדליק אור בשבת את לא מקפידה וכן מדליקה? איפא את מחמירה ועושה גדר לעצמך? ובמה את לא מחמירה?

yoyo10

New member
שלום לך נועה

אני שמחה מאוד שהצטרפת לפרום ורציתי להגיד לך שאת לא היחידה שמדליקה אור ולא נוסעת גם ההורים של בעלי ככה. אני חושבת יש ציבור גדול בישראל שהוא מסרותי וטועם משני העולמות.

AAA1981

New member
מזל טובבבבב על פתיחת הפורום ו. . .

שי (מתנדב) ידידי קבל ח"ח על היוזמה הברוכה שהפורום מסמל דבר חיובי מאד! בהצלחה! המשך ערב מקסים. איציק

ה מוזה

New member
נועה בת 13 ../images/Emo13.gif קצת הזכרת לי מישהי

ילדה כמוך ( היום היא עדיין ילדה רק קצת גדולה יותר) מגששת את דרכה ..מגלה עולמות , מנסה לטעום מכל העולמות וזה טוב..לשמור על הראש פתוח , לעשות דברים שגורמים לך להרגיש טוב ואם ללכת לבית הכנסת ..גורם לך טוב אני בעד ואם את אוהבת טלביזיה גם בשבת לא חושבת שמישהו שם למעלה יכעס להיפך ..את לאט לאט תבדקי ותתנסי בעוד הרבה דברים עד שתבחרי את דרכך איך אמרת .."מקווה שהפורום הזה יגרום לאנשים להבין כמה דברים חשובים" ואני אוסיף ..ככל שנבין זאת בגיל צעיר יותר נזכה לחברה סובלנית יותר .. (אגב ..אותה הילדה שהזכרת לי מאוד אהבה להדליק נרות שבת ..נראה לה קסום ומופלא , ביחד עם זאת הדליקה אור וראתה טלביזיה ,לא פגם כהוא זה בקסם .. עזר לה להתחבר לעולם שלא הכירה עד אז..)

למעלה