שלווווום.

PURPLE CHICKEN

New member
שלווווום.../images/Emo9.gif

אופיר, אופיר, שוב אנחנו נפגשות.
טוף, אז קודם כל- אני ירדן, בת 14 מת"א. מה אני רוצה להיות כשאני אהיה גדולה?
האמת שאני לא יודעת...
היו כבר כל כך הרבה דברים שרציתי להיות... כשהייתי קטנה רציתי נורא להיות דיילת או מלצרית, ואז הייתה תקופה של מעצבת אופנה, ואז אשת עסקים, להקים להקה, עורכת דין, פסיכולוגית, עיתונאית, סופרת ועוד כמה. כן, אני לא כל כך החלטית.
עכשיו אני ממש לא יודעת מה אני רוצה להיות, אבל אני חושבת שאני רוצה בכיוון של... משהו אמנותי.
אני לא יודעת, כי אני אוהבת לכתוב, לשיר, ואני גם אוהבת לפסל ולצייר (אבל רק ציורים מופשטים, כי אני לא יודעת לצייר.
), אבל האמת היא שאני לא רואה את עצמי בתור ציירת/פסלת/זמרת/סופרת.
אז לא, אין לי שום חלום ותוכנית לחיים- מה להיות ואיך להיות... אבל בכל זאת, הגעתי לפורום הזה כי לכל אחד יש חלום, גם אם הוא עוד לא החליט בדיוק מהו.
אז עד שאני אמצא את החלום שלי, כנראה שתראו אותי כאן...

YaLdoNet 4 EveR

New member
גמני רציתי להיות דיילת! ^_^

עד שראיתי איזה כתבה בטלוויזיה על מחלות שיש לאנשים שטסים יותר מדי (דיילות...)
. בקיצור- הייתי לא החלטית, כמוך. אני עדיין.
וזה בסדר שעוד לא החלטת מה בדיוק החלום שלך.

../images/Emo6.gif

אני לא בעד חלום הדיילות כי.. ראיתי יותר מדי סרטים ומקרים אמיתיים על התרסקות של מטוסים וזה דיי השפיע עלי.. כנראה..

סיסון

New member
אל תדאגי ....

אני מרוב זה שאני לא החלטי ויש כל הרבה דברים שאני אוצה לעשות החלטתי שאני כל יום בשבוע אעבוד או אעשה משהו אחר ממה שאני רוצה להיות. חוץ מזה גם יש לכל אחד (או שרק לי ) חלומות כאלה קטנים שאפשר להגשים - למשל אני תמיד חלמתי לעלות על נעלי פוינט (בבלט) או ללמוד סטפס או ללמוד לנגן על פסנתר/גיטרה ולתכנן לבד את הבית שלי .

חחח...../images/Emo6.gif

גם לי פעם היה חלום קטן כזה לעלות על נעלי פוינט!!!!!!! חחח...
זה כמו החלום הזה להיות קופאית, עם הקופה הרושמת!!! אחחח...
דפוקה אני

סיסון

New member
רק שאצלי זה מעבר לחלום ...

שנה הבאה אני באמת אעלה על פוינט . אבל זה נראה לי שזה הדבר היחיד שאני אצליח להגשים.

למעלה