שלווווום!!!

שלווווום!!!

אני מעוניינת לאמץ גור כלב, מסוג גולדן רטריבר!! זה ממש ממש דחוףףף!! דגש על גולדן! לאחותי הגדולה יש יומולדת 20 והדבר שהכי ישמח אותה יהיה גור גולדן!היא משוגעת על גולדנים!! חלמה עליו מגיל 0! היום זה יתאפשר כי יש לנו בית גדול עם חצר! בבקשה עיזרו לי למצוא גור קטנטן ומתוק שנוכל לטפל בו ולשמור עליו=)
 

WTR

New member
../images/Emo31.gifכלב בתור הפתעה זה לאו דווקא טוב

היא רוצה כלב? נשואה / גרה עם חבר? אם כן, אין לו בעיה? היא יודעת מה דרוש בגידול גור? כסף לחיסונים (ולא חסר חיסונים לגור), בדיקות ויטרינריות, סירוס, חיסונים במשך כל החיים, אוכל לכל החיים, משחקים, טיול 3 פעמים ביום (ואצל גור אפילו עד 8 פעמים ביום) מעבר לזה- ללמד לא לנשוך (גורים מכרסמים הכל, אפילו ספות) ולא לעשות צרכים בבית... זו אחריות ענקית למשך של 15 שנה בממוצע היא יודעת על כל זה?
 
../images/Emo45.gif

לדעתי זה לא רעיון טוב. קודם כל להתייעץ עם ההורים, המשפחה, ובעיקר - עם האחות. למרות שאת רוצה שזה יהיה הפתעה, זה לא ילך. גם אני רציתי לעשות משהו נחמד כזה פעם לחברה שלי, וכמובן שלא יכולתי להביא לה גור מבלי שהיא תדע, למרות שידעתי בדיוק איזה גור איזה ואיזה סוג. שאלתי אותה, התייעצתי איתה, והיא שמחה בדיוק באותה מידה לקבל ממני אותו בדיוק כמו שהיא הייתה שמחה לקבל אותו בהפתעה. נתעלם רגע מהעובדה שלא מצאנו לה מה שענה על כל הדרישות, אבל בכל זאת. לא רעיון טוב בכלל. מקווה שתחשבי על זה טוב
 
כבר סידרתי את הנושא=)

יש לנו בית גדול במרכז.. ואחותי גרה איתנו. כבר דיברתי עם ההורים והאחים וכולם רוצים לאמץ גולדן ומוכנים לטיפול משותף=) אני יודעת שאחותי תרצה מאוד, היא כבר כמה פעמים התנדבה בעמותות, לקחתה כלבים לתקופות מסויימות אלינו הבייתה עד שמצאה להם בית חם, ותמיד היא מדברת על זה שהיא רוצה גולדן גור משלה שהיא תוכל לטפל בו. אנחנו גרים בת"א. אתם יודעים אולי איפה אוכל למצוא גור גולדן?
 

חן 2005

New member
די קשה להאמין...

שמישהו ייתן לך גור גיזעי של גולדן. גור ללא תעודות עולה בין 800 ל 1500 שקל. תביא בחשבון שהתקופה הראשונה איתו לא קלה,זהו כלב אנרגטי מאד.
 
אני יודעת..

אני מודעת למחירים של גולדנים גזעיים.. אבל בכל זאת ניסיתי..לא יודדעת אולי פתאום כלבה גולדנית תמליט, והבעלים בדיוק טסים לחו"ל או שאין ביכולתם לטפל בגורים.. לא איכפת לי לאמץ גם גולדן מעורב..העיקר שזה יהיה גולדן=)
 
למעלה