שלוווום לכולם! חזרנו מתאילנד

הדר לו

New member
שלוווום לכולם! חזרנו מתאילנד../images/Emo45.gif

היה פשוט מעולה! אני ממליצה בחום לבקר בתאילנד לפחות פעם אחת בחים!!!!! היא מדהימה! היינו בטיול מאורגן לצעירים - אפילו שאמרו לי..."מה טיול מאורגן? ועוד ירח דבש???? ת´שמעו! היה מעולה ואני לא מצטערת אפילו כולי תשבוחות! הדבר היחיד חבל שלא עשינו....חבל שלא נשארנו לעוד שבוע באיים! בקיצור בנות חלום!! וזהו חזרתי לעבודה ואני שמחה לגלות שכל החברות הישנות והטובות מפורום מתחתנים....נמצאות כאן! ולכל אלו שרצו לראות תמונות יש תמונות שלנו בפורום חתונות בטאג ליין בשרשור בנגמר בצורה מגעילה ע"ע איזו נשמה טובה אבל החלטתי להתעלם... זהו אז עכשיו אני כאן!

הדר לו

New member
אה...והיום רוברט היה במשרד הפנים

ואנחנו בעל ואשה גם מבחינת המדינה...

fila

New member
../images/Emo140.gifברוכה הבאה

נשמח לראות תמונות מהטיול

../images/Emo140.gifwelcome back!!!../images/Emo140.gif

אני נורא רוצה לנסוע לשם אבל הבעלול חושב שתאלינד זה לח´ברה שהשתחררו עכשיו מהצבא ורוצים לעשן סמים.... אז איך זה באמת? מהר מהר סיפורים ותמונות!!!

kisses

New member
היי הדרוש ברוכה הבאה../images/Emo140.gif

שמחה לשמוע שנהנתם, שמעתי שתילאנד ממש מבריקה אני מקווה שתכננת לשים פה תמונות כי אני בטוחה שיש פה כמה סקרנים

שמופית

New member
ברוכה השבה ../images/Emo140.gif

כיף לשמוע שנהניתם וגם אני אשמח לתמונות וסיפורים

Ronnie*

New member
ברוכה הבאה!

נשמע ממש נפלא, ירח הדבש שלכם. נשמח לשמוע עוד...

bagal

New member
הי הדרוש המתוקה ../images/Emo23.gif

איזה כיף לשמוע שנהניתם וביליתם...
מזל טוב על הרישום במשרד הפנים... (גם אנחנו...גם אנחנו..) ו...יש לנח תמונות מקסימות שלכם מהחתונה
איזה כיף שחזרתם...

הדר לו

New member
תאילנד בהחלט הההמקום לירח דבש

כ"כ נהנו! כמו שאמרתי נסענו בטיול מאורגן 15 יום עם מדריך מצוין! ובזמן הקצוב שהיה לנו הספקנו להנות מתאילנד
, לבזבז....
לאכול כל מיני דברים חדשים
תאילנד היא ממש לא רק בשביל המשתחררים הצעירים לא נזרקנו לנו באיזה אי! הטיול המאורגן לוקח אותך לכל המקומות דואג להסברים ולארוחות וגם לזמן חופשי!
בקיצור אחרי שהיינו בכל מיני יעדי תיירות באירופה וגם בארצות הברית.....תאילנד היתה הבחירה המצוינת עבורנו! תודה לכולם על כל הברכות! תמונות אם אני אצליח לסרוק אני אכניס (יש 19 פילמים!!!!) אגב.....אתי@ אספתי באי שהיינו מלא מלא מלא צדפים ועכשיו אני מתכוונת להדביק או לתפור אותם על הוילון התכלת...ולהדביק על הדלת הכחולה!
ואז זה ישלים את הכל! יום נעים ומקסים לכווווולם

ayush

New member
ברוכה הבאה ../images/Emo24.gif הדר !!!

הגיע הזמן לשנות את הניק שלך... לא ? (הדר פר ???)

למעלה