שלווום! איזה נחמד שיש כזה פורום...!

שלווום! איזה נחמד שיש כזה פורום...!

לילה טוב.. רציתי לשאול בקשר לנגן rio carbon... קודם כל- הוא נחשב לנגן טוב, איכותי? וריו נחשבים לחברה רצינית? (לא שזה כל כך יעזור לי כבר, כי קניתי אותו, פשוט רציתי לדעת כי הוא עושה קצת בעיות) תודה!!

weird dust

New member
מה הבעיות?

וכן, זאת נחשבת לחברה רצינית. ויש לה נגנים לא רעים בכלל. משום מה זה המישהו השני שאמר לי שהם עשו בעית. (מצד שני זה רק 2 מישהו מתוך הרבה מישהו שכותבים בפורום ומדברים איתי)

קודם כל תודה, וככה:

לא שאני מבינה באיכויות שמע וכאלו אבל ממה שנראה לי (בעצם... נשמע) הוא נגן די טוב וגם הוא קל לשימוש, נפח מספיק וכל אלו... אבללל... כבר קרה עם שניים או שלושה שירים שכשניסיתי לנגן אותם הנגן בעצם נתקע, והופיעו על המסך מלא סימנים כאלו והברירה היחידה במצב כזה היתה להשתמש בכפתור היחידי שעבד- של הכיבוי... וחוצמזה פעם אחת הוא גם נתקע לגמרי כלומר ניסיתי להפעיל אותו אבל שום כפתור לא הגיב, ובתמיכה הטכנית אמרו לי לעשות לו ריסט... עכשיו הוא עובד אבל זה פשוט לא נראה לי קצת... אופס, חפרתי מצטערת...

SnipeR3

New member
אל תרגישי צורך להתנצל

בדיוק בשביל זה אנחנו פה. סתם שאלה שלא בטוח קשורה לבעיותייך: את מנתקת את הנגן מהמחשב בצורה בטוחה? לפרטים קראי מאמר בפורום.

אוקיי תודה איך שאמרת שיש דרך

בטוחה תיארתי לעצמי שאני לא עושה את זה כמו שצריך... יכול להיות שזה קשור?

יאיר B

New member
יש סיכויים טובים

אם לא מנתקים באופן בטוח והמחשב עדיין כותב לנגן - זה עלול לשבש משהו בזיכרון שלו ואז יהיו בעיות. זה גם לא ממש בריא למחשב שלך (נדיר: מערכת ההפעלה נופלת). יש במאמרים מאמר יפה עם צילומי מסך של איך לעשות ניתוק בטוח. תעקבי אחריו ותלמדי לעשות אותו - בכל פעם שאת מנתקת משהו מחיבור ה-USB של המחשב.

כן, הסתכלתי במאמר

ואני באמת יתחיל לנתק ככה את המכשיר תודה... יש פה אולי למישהו ריו קרבון?? כי סתם אני רוצה להשוות קצת כמה דברים, אורך חיי סוללה וכאלו...

למעלה