שלווום יש לי שאלה אני רוצה לראות הופעה של יו2 בוטלג שהם בעצם חיקוי ישראלי ללהקה איפה הם מופיעים?
אליסון New member 25/3/03 #1 שלווום יש לי שאלה אני רוצה לראות הופעה של יו2 בוטלג שהם בעצם חיקוי ישראלי ללהקה איפה הם מופיעים?
B BloodyRose New member 25/3/03 #2 למה "חיקוי"? לא יפה... לפי מה שידוע לי, ההופעה הבאה היא ב"בארבי" בכפ"ס, ביום שישי ה 28.3.2003 בעשר בערב. טלפון להזמנות: 03-5188123 כתובת המקום: רח' יוחנן הסנדלר 8, אזוה"ת, כפר סבא (פרטים נוספים באתר הבארבי) יש ללהקה גם פורום בהייד פארק אם את מעוניינת לבקר..
למה "חיקוי"? לא יפה... לפי מה שידוע לי, ההופעה הבאה היא ב"בארבי" בכפ"ס, ביום שישי ה 28.3.2003 בעשר בערב. טלפון להזמנות: 03-5188123 כתובת המקום: רח' יוחנן הסנדלר 8, אזוה"ת, כפר סבא (פרטים נוספים באתר הבארבי) יש ללהקה גם פורום בהייד פארק אם את מעוניינת לבקר..
אליסון New member 25/3/03 #3 תודה ו... לא התכוונתי להעליב חס וחלילה הם ממש טובים ראיתי בגיא פינס וממש התלהבתי... תודה רבה
B BloodyRose New member 26/3/03 #5 תמיד יש לשים ../images/Emo23.gif לפרטים הג'ירפות מופיעות ב"בארבי" בתל אביב באותו תאריך, ויו2 בוטלג מופיעים ב"בארבי" בכפר סבא..
תמיד יש לשים ../images/Emo23.gif לפרטים הג'ירפות מופיעות ב"בארבי" בתל אביב באותו תאריך, ויו2 בוטלג מופיעים ב"בארבי" בכפר סבא..