שלווום!!!

יערולי

New member
שלווום!!!

עד עכשיו סיפרתי רק דברים עצובים, אז נמשיך אחרת. פיסת מידע נוספת עלי: אני מה שנקרא "מש"צית" שזה אומר "מדריך של"ח צעיר". במסגרת התפקיד הזה יוצא לי המון לטייל בארצנו היפה, לבלות די הרבה זמן בשטח, ולהדריך אנשים (בעיקר תלמידים, אבל בהחלט גם מבוגרים ואפילו באנגלית!). היום היה לנו יום רענון, שמשמעותו להעלות זכרונות מקורס המש"צים, להפגש שוב עם צוות הקורס והחברים, לעסוק במחנאות ובישולי שדה ועוד די הרבה... הדבר היחיד שמעיב על היום הנפלא הזה (יש מלכוד בסופו של דבר
) הוא העובדה שלא אכלתי עד עכשיו כלום כל היום (17:31) והדבר שיותר מפחיד הוא שזה לא מזיז לי בגרוש. לא היה לי צורך היום בכלל באוכל, אבל שתיתי די הרבה, והאמת, כרגע, כל מחשבה על אוכל עושה לי בחילה. הייתי רעבה קצת במהלך היום, אבל הדחקתי את זה. חשבתי לעצמי בזמן הזה "עכשיו אני באמצע הדרכה, זה לא מתאים, אני אוכל אחר כך". אבל אז בא אחר כך, ולא הייתי רעבה וכבר הגיע אחרי הצהריים וכרגע, כפי שכבר אמרתי, יש לי בחילה רק מהמחשבה על אוכל. בעייה....מה לעשות? אני יודעת שבטח תגידו: "איזו מפגרת, שתלך ותיפתח את המקרר ותכאל משהו" אבל זה לא כל כך פשוט - אם אני אוכל עכשיו, אני אקיא, ואת זה אני לא רוצה. מה לעשות??

יערולי

New member
ועוד משהו קטנטן...

היום התקשרתי שוב לדיאטנית של ביה"ס ובקשתי ממנה, בהתאם לעצות של אביטל+ ויעל שכנאי, הפנייה חדשה, אבל היא צעקה עלי (
) ואמרה לי (בשפה קצת יותר יפה אבל באותו עיקרון) שאני מטומטמת שלא השתמשתי בהפנייה קודם לכן ושהיא מאוד כועסת עלי. זה קצת הוציא לי את הרוח מהמפרשים...
אבל אני אמסה במקום אחר מחר...

li12

New member
הי יערולי, קודם כל שתתפוצץ הדיאטנית

של בית הספר שלך- אל תתני לה לדכא אותך או להניא אותך מתוכניותיך והחלטותיך, היא מבחינתך (ומבחינתי) יכולה לצעוק ולהתפוצץ עד מחר... התפקיד שלה זה לעזור! אז אל תתיחסי ואל תוותרי ואל תחסכי לה עבודה (ידוע שעובדי ממשלהלא אוהבים לעבוד), ותבקשי שתשלח לך ש ו ב הפניה.
בכל אופן, אם תגשי לרופא המשפחה שלך, אני בטוחה שהוא ישמח לתת לך הפניה לדיאטנית (אני יודעת שמגיע לאנשים בעלי משקל מסויים ומעלה כ- 14 פגישות בשנה) שיהיה לך בהצלחה, ותכתבי לספר איך היה, רק אל תשברי לי

אביטל +

New member
יערה ../images/Emo24.gif

שימי פס אחד גדול התפקיד שלה זה לעזור לך אם יש מטומטמת בעניין הזה, זו לא את את יכולה לנסות דרך רופא משפחה בקופ"ח אבל בשום פנים ואופן לא לוותר על העניין

יערה, בשום אופן לא לוותר../images/Emo45.gif

אל תתני לה. אמנם בגיל שלך אמורים "לפחוד" מאנשי חינוך.... אבל יש ביניהם גם טפשים וחסרי רגישות. לכי לרופא משפחה, היא לא הבנאדם היחיד שאפשר לפנות אליו. זה סתם קשקוש. אם היינו צריכים להיתלות באנשים כמוה ולחשוב שאין מוצא, לא היינו מגיעים לשום מקום. תתייחסי אליה כאל "תקלה" במערכת ותמשיכי הלאה. תיעזרי באמא שלך אם את יכולה. תמשיכי לעדכן, יעל

למעלה