שלווםםםם העונה השישית

שלווםםםם העונה השישית../images/Emo152.gif

עונה פצצות! יש פוטנציאל אבל יש כמה בנות ששוות כאפה.. אז הנה הדעות שלי: ג'ואני פשוט יפיופה אין בפרסומת לקואאר גירל עם העיניים בצבע הירוק הכי יפה בעולם התאהבתי בה! (חוץ מהשן הקטנה חח) דניאל- פוולל פוטנציאל ובקצב הזה נראה לי שטיירה תגרום לה לנצח!(ואין לי מושג אז זהירות עם ספויילרים). היא חמודה יש לה אופי של דוגמנית וגוף מדהים וכשהפה סגור היא מדהימה ננה- מציקה חופרת מעצבנת ודומה לגבר. לא אוהבותה היא מזכירה את אבוני מהעונה הראשונה נראה לי ג'ייד- נכון שהיא עושה תתוכנית מעניינת אבל זה לא סיבה להשאיר אותה.. כי נגיד קמיל הייתה ביץ' אבל הייתה יפה עם תמונות יפות וג'ייד כל כך מכוערתתת ועוד עם השיער הזה בעעע ברוק- חמודה לא יותר לא פחות מולי סו- יפיופה שחבל שהעיפו (כנראה לבחורות שיער אדום אין מזל חח) לזלי- לטינית שווה אבל היא לא ממש מעניינת פורונדה- לדעתי היא "המכוערת" של הסידרה שלא ברור מה היא עושה שם אפילו שעם מאה פוטושופ היא נראת סבבה שרה===== כפילה של סקרלט אבל היא לא עושה לי את זה בכלל קיצר הכי אני אוהב את ג'ואני ודניאל והייתי בשקט נותן לגו'אני את העונה הזאת :)

M o n t i

New member
../images/Emo109.gif מה יש להגיד?

אמרת הכל. ג'ואני
ללא ספק המתחרה האהובה עליי בכל העונות של הטופ מודל.

NP16

New member
ברוך הבא!!

ג'ואני באמת מושלמת ! וקצת הצחקת אותי כי זה נראה שאתה רוצה שכולן יעופו חוץ משתיים ובמשפט פתיחה זה נראה כאילו אתה הולך לפרגן לרוב
אני ממש לא מסכים עם ג'ייד וננה, אבל עם השאר אפשר להגיד שכן. (יש דמיון בין שרה וסקהרלט, אבל יש גם פער רציני של ייחוד ויופי וקסם ובקיצר, הייתה מתה) לזלי ושרה זה בנות שבכלל לא מראים אותן בבית! ולזלי, אף פעם.. מי זאת? וחבל כי בלי זה היא מגיעה לטופ 4 בשקט בשקט

Manga136

New member
היי! ../images/Emo3.gif../images/Emo142.gif

מסכים בנוגע לדניאל
רק שכמו שאמרת, אני הייתי נותן את העונה לג'ואני, ולא לדניאל... חבל שדווקא דניאל זכתה וג'ואני הגיעה רק למקום השני

M o n t i

New member
../images/Emo109.gif לא נורא ../images/Emo13.gif

תאמין לי שכ-ו-ל-ם יודעים מי הזוכה האמיתית. כולל טיירה וכולל כל האנשים בתעשייה וכ-ו-ל-ם :D

Manga136

New member
כן... ../images/Emo58.gif../images/Emo142.gif

טפשי מצידם לתת לה רק מקום שני

למעלה