שלוום

rainbow3

New member
שלוום

כותבת לכם אחרי יומיים קשים נורא, אבל נורא של כאבים לא יודעת, לפעמים אני ממש נשברת, אני לא מוכנה להעביר כך את חיי עם המחלה שדי משביתה אותי. פשוט לא מוכנה! מנסה להתעודד ולעשות כמיטב יכולתי אבל זה ממש לא קל. זהו בנתיים, יום נפלא לכולם))))))

tiaa1

New member
שלום לך, צר לי שאת בנפילה....אבל

תאמיני שיהיה יותר טוב. איני יודעת ממה את סובלת תשישות או פיברו או שניהם....אני מאז פסח בנפילה מתשישות כרונית...רק עכשיו אני מתחילה להתאושש קצת....זו לא הפעם הראשונה שזה קורה לי אבל כל פעם מחדש אני מופתעת מהתגובות שלי עצמי לנפילה....כאילו זה חדש לי....והאכזבה שבכלל יש נפילה כאשר אני כבר מוגדרת "בריאה". אז סטטיסטית אולי אני בריאה...וסתם עיפה? בכל מקרה תחזיקי מעמד...תפנקי את עצמך...יגיע רגע שתרגישי את ההקלה...ביי.

daud

New member
ריינבו אין לי משכח כאבים להציע....

אבל את יודעת הכאבים הם באמת כאבי תופת אבל אפשר לחיות איתם במיוחד עם לא נותנים להם התייחסות אני יודע כמה זה נשמע בנאלי אבל אם תנסי להתעלם מהם או לנסות ולשכוח מהם או באמצעות האמצעים הפנימיים שלך או ע"י טכניקה כמו דמיון מודרך או ע"י כל דבר שהוא לא משכחים אז את בדרך הנכונה להחלמה ו כמובן ש אם חייבים אז המשכחים גם עוזרים אם כי לדעתי עדיף בלעדיהם בהצלחה ו זכרי אחרי הנפילה באה העלייה רק צריך לתת לה פוש קטן והיא באה
בהצלחה

מרוצה

New member
דאוד../images/Emo12.gif

איך מתעלמים מכאב? איך? העקבים למשל כל כך כואבים שגם בשכיבה אין מנוחה. האמת שאני לא לוקחת משכחים כי, אני "שומרת" אותם לימי סגריר. הכל כואב ולומדים לחיות עם זה, אבל מה אתה עושה כשאי אפשר לקום מהמיטה לשרותים. אם אתה מנסה להתגבר אתה מתעלף מכאב. ואז... באים בן הזוג והבן והי הופ אתה על הרגליים. נדמה לי כי פה שום דמיון מודרך לא עוזר. פה באמת נשברתי ולקחתי משכחים. קשה לי להגיד שאני יכולה להתעלם מהם. העיקר הבריאות.

daud

New member
לאיפה שתלכי תמצאי אותה אבל...

את יודעת עליה זה קשה צריך להתאמץ

dodo281

New member
הי מרוצה- הי כולם - משככים ../images/Emo101.gif

מרוצה - את מתארת מצב של כאבים קשים - המגבלים אותך תפקודית. קחי בחשבון - כי : אצל כולנו - מצבי סטרס מזיקים. מצב של כאבים קשים = מצב סטרס. כך שייתכן - שתועלתם של משככים גדולה יותר מעניין הפגת הכאבים בלבד. בנוסף - כאבים אינם תורמים למצב הרוח שלנו , ובמצב כזה - גם הרבה יותר קשה להתמודד נפשית וחברתית/משפחתית, ו- מנסיון רב שנים - מגוון המשככים הקיים - גדול מאוד - כך שאין עניין של לשמור אותם לימי סגריר עוד יותר קשים ! איני קוראת לאיש ליטול משככים במצבים שאינם מחייבים זאת - אך - לדעתי - יש כאבים חזקים - קחו משככים - כך - תועילו לעצמכם, לסביבה, ותקלו גם על הגוף - כך שאולי - פשוט - בכלל לא יגיעו ימי סגריר קשים עוד יותר .

daud

New member
אני עושה זאת כך

נניח במקרה כפי שתיארת אז אני פשוט קם ו ממש מתעלם מהכאב הוא קיים אבל מנותק ממני אני בצד אחד והכאב בצד שני כאילו הוא אצל מישהוא אחר ו אני פשוט הולך כ"כ מהר שאני לא שם לב איליו הוא פשוט לא שם שוב בדימוי שאני אוהב לתת לגבי מטרידנים.......הכאב הוא רעש לבן!!! הוא שם אבל חסר משמעות. תראי אני מרגיש מסורבל בלהסביר את זה במילים אם מה שכתבתי נראה לא מבון או מסורבל אז בקשי ואני אנסה לפרט על הטכניקה הזו יותר, אפשר לאמר שאימצתי טכניקה שפיתחתי כאשר הייתי צולל צלילה חופשית.

שריק7

New member
ריינבואו שלום רב לך!

האם את סובלת מפיברומיאלגיה או גם מתשישות כרונית? ספרי לנו. כמה זמן את בתסמונת? אני יכולה להציע רק הקשבה לאנשים שנרפאו, או נמצאים בתהליכי ריםוי מאוד מתקדמים. מדובר בשניים ששיתפו אותנו בדרך (הקשה) בה בחרו. בשני המקרים מדובר בדרך התזונה. בועז - החותם בשם "אחד משלכם" נוקט משטר אכילה שמאוד מאוד מיטיב עימו. אם תפני אליו, תוכלי להשיג קובץ שכתב על הדרך להבראת הגוף ע"י סילוק רעלים. בועז סיפר על עצמו בפורום זה, ובפורום בואללה. דני נוימן- סיפר על דרך הריפוי שלו בפורום בואללה. גם זו מושתתת בעיקר על תזונה המנקה רעלים, אך יש עוד "תוספות". אם תתענייני בגישות האלה - שאינן כוללות שום תרופה ואף לא תוספי מזון, תוכלי לפנות אליהם ללמידה מעמיקה יותר של התהליכים. אם תזדקקי לעזרה באיתורם, אשמח לסייע. בהצלחה! שרי

למעלה