שלוחן סלון עם חור!

שלוחן סלון עם חור!../images/Emo12.gif

יש לי שולחן סלון שבאמצע שלו היה מונח ריבוע של זכוכית והוא נשבר חשבתי לעשות במקום הזכוכית משהו ממתכת, פח או משהו בסגנון לא כ"כ בא לי להחזיר כמו שהיה... יש למישהו רעיון או שאין ברירה וצריך להישאר עם הזכוכית? אגב מידות השולחן הם בערך-60*60 אולי קצת יותר ומידת הריבוע שבאמצע שכרגע יוצר לי חור בשולחן היא בערך-30*30... בבקשה עזרה

את יכולה

להניח אריח קרמיקה להניח עץ בצבע אחר- ו או/ לצבוע אותו אפשר לעשות פסיפס על זכוכית ולהדביק לחור ישנם אריחי מתכת אבל אני לא יודעת אם הגובה יתאים. אלה מקצת הרעיונות שאני יכולה לתת לך

חוצנית-גם אני חשבתי על משהו ממתכת..

אבל מה הכוונה שלך לאריחי מתכת? איפה ניתן להשיג דבר כזה?

בכל חנויות הקרמיקה למינהן

משתמשים בזה בדרך כלל כאקסנט בריצופי אמבט או אחר.. אני ממליצה לך ללכת לראות בחנויות יש מבחר עצום.

שמופית

New member
רעיון מוזר ../images/Emo3.gif

לשים עציץ על הרצפה ולהוציא את הפריחה שלו מהחור
אפשר גם לשים ויטראז' במקום החור ואז מתקבל לך שולחן סופר אלגנטי ומיוחד

P u r p l e

New member
חור

אני הייתי שמה קערה עם פרות דקורטייבים, או כל מיני זכוכיות צבעוניות, או פרחים מיובשים, או הכל יחד

lank

New member
../images/Emo68.gif

אני יודעת שאת לא ממש מעוניינת בזכוכית בשולחן. אבל הנה רעיון נחמד: לבקש מנגר שיכין לך מגרה קצת יותר גדולה מהחור שקיים ולהתקין אותה עם מסילות מתחת לשולחן. כך שהיא תוכל להישלף בקלות. המגרה לא צריכה להיות עמוקה. מספיק עומק של 5 ס"מ בחלק הפנימי. אפשר לחלק אותה מבפנים עם מחיצות. בכל מחיצה אפשר להניח משהו אחר- תמונות , צדפים , קריסטלים , פרחים מיובשים או כל אוסף אחר שמוצא חן בעיניך. מעל לכסות את הריבוע בזכוכית בגודל שמתאים בדיוק ולהדביק אותה עם סיליקון בצדדים , כך שלא תהיה אפשרות להרים את הזכוכית וכך גם לכלוכים לא יכנסו מתחת. אומנם יש זכוכית , אבל האפקט הוא שונה ואפשר להחליף את המוצגים ( כמו במוזיאון.... ).

למעלה