שלוייייםםםם

שלוייייםםםם

אני חדשה :) קוראים לי לירון סופסוף הלימודים נגמרווווווווווו יששש תספרו מה התוכניות שלכם לחופש אולי יהיה לי רעיון

ברוכה הבאה חמודה../images/Emo24.gif

אממ לישון הרבה לרדצ לאילת ללכת לניצנים סופרלנד , לונה פארק תל אביב לעשות חייםם משוגעיםםםםםםם!!!!!

no name 2005

New member
איזה נחמד זה..

שכל רעיון שני של אנשים ל"מה לעשות בחופש" זה לרדת לאילת, ולדעת שאני לא צריכה לרדת לשום מקום כדי להיות באילת.... חחח... תבואו בכייף וכמה שיותר..

Matanhirsch

New member
אם את לא נוסעת לאילת..אתם כאילו

באים לתל אביב או למרכז??חחח לא עולים לכם כסף מלון שם באילת!!

no name 2005

New member
בטח שעולה!...

זה שאנחנו באילת לא אומר שאנחנו שונים מכל השאר... וגם: אין לי גמל בחצר, יש לנו בתי ספר, אנחנו לא גרים במלון ואין לנו מלון על שמנו!..... ולא, אנחנו לא יורדים לבריכה או לים ישר אחרי בית ספר כל יום... וסורי על ההתפרצות, פשוט מעצבן אותי שכולם חושבית שזה שאני גרה באילת זה אומר שאני שונה מ"צפונים"..

Matanhirsch

New member
רגע.....

לא אמרתי את זה!!! אמרתי רק שעכשיו בחופש תוכלו לנצל את זה שאתם באילת..בלי לשלם על מלון.. לא אמרתי כלום על בית ספר ועל ללכת לים כל יום....או על גמלים... מצטער אם נעלבת... דרך אגב אולי אני אהיה באילת פעמיים בחופש:)

no name 2005

New member
סורי..

לא הבנתי אותך נכון.. חשבתי שאמרת שאנחנו יכולים לישון פה במלון בלי לשלם.. והקטע על ביצפר והגמלים והים זה לא היה אישית אלייך זה היה לכל המטומטמים שחושבים שאילת זה לא חלק מישראל ושאין פה את אותם חוקים ואת אותם בתים ואת אותם סוגי אנשים...

הא,יש לי רעיון!|ג'ירפה|

כולם הולכים לדרום,ואת בדרום אז בואי לצפון!הכי נחמד כאן.. בואי לטבעון!יש פה את כל תסמיני הצפון.יער,ירוק,קור..אפילו היה לפני שלושה ימים קטיושות

זה דווקא מאגניב:]]|ג'ירפה|

את לא יודעת המ זה היה לעבור יום אחד בלי מטוסים מעל הבית.. עד שהתרגלנו..אבל נראה שזה הולך לחזור..

MikeY fReAk

New member
אז ככה^^../images/Emo79.gif

~הופעה של אביתר ~הופעה של משינה, ניצנים ~הופעה של היהודים, ניצנים [אבל לא בטוח שירשו לי:\] ~להמשיך לחפש קצת עבודה..:\ ~להיות על המחשב בערך כל היום ~להיות במפגש פורומשינה ~להיות במפגש כפרות ~לחרוווווווווווווש על האלבום של אביתר ~לשחק קלפים עם הפצל"שים שלי ~אולי לעבוד אצל אבא שלי ~לבזבז כל אגורה שאני ארוויח על הרשימת קניות [420 שקלים, אני צריכה 420 שקלים..] זה לא מעניין:p

איזה חופש משעמם!!

חחח.. הייתי מתה אם היה לי חופש כזהה!! אני כל יום עודבת מ8 עד 2 ואם אני רוצה אני יכולה גם מ8 עד 8 בערב תלויי ברמת ההנאהההה :) כמו היום!! אין אני הכי אוהבת בעולם את העבודה שליי.. וכשקובעים לשחייה לילית עם הסט פרינד אז משתחררים ב2 והולכים לבריכה עד 9 :) :) :) מסיבוותת יוצאים לעירר קונים בגדיםם..! מחשב לפעמים חח כמו עכשיוו..! טוב אני עפה להתקלח ב

רייצל87

New member
קיץ 2005

בגרויות- היסטוריה בעוד שבוע ומתמטיקה ב-14.7 מחנה קיץ ביום רביעי הבאה.. ניצנים.. סיני אילת כינרת שנת שרות- לחפש דירה, שבוע הכשרה, שבוע חפיפה ויהיו עוד מלא שטויות!! מקווה למצוא עבודה קצת לחופש.. אבל אין לי ממש זמן... ולראות חברות לישון הרבה וזהו אני חושבת..

ברוכה הבאה מותק!! ../images/Emo24.gif

כרגע,עוד לא תיכננתי בדיוק מה אני עושה כי עוד לא נגמרו לי הבגרויות.

למעלה