שלוםלום אנשים טובים |סיון|

שלוםלום אנשים טובים |סיון|

לא יצאתי הלילה כי המתוקון שלי קצת חולה. אז הזמנתי אותו לבוא לישון אצלי כדי שאני אוכל לטפל ולפנק אותו
בערך בשעה 11 נכנסנו למיטה והתחלנו לראות |סרט| בערוץ 10. בתחילת הסרט הוא עדיין היה עירני אז לא כל כך התרכזתי בסרט
אחרי מחצית השעה הוא נרדם (ונוכר עד עכשיו,אגב)
ממה שהבנתי, בסרט יש בלונדה, יש לה בן זוג. הם מתחתנים.
הוא השולט בקשר, בכל המובנים.
יש להם חיי סקס סוערים. תבולים בסאדו מאזו.
(קשירות,כוח, וכאלה) לאט לאט מתגלה שהגבר קצת חולה נפש. מגזים בניסיונות שליטה שלו. וגם, הוא רצח כמה חברות בעבר. היא מגלה. בורחת ממנו. הוא, כמובן, תופס אותה, קושר אותה.. מצאתי את עצמי מתחרמנת מזה בטירוף
(בסוף בסרט, אגב, מתגלה, שאחותו של הבן זוג היא הסוטה האמיתית והיא זו שרצחה את הבחורות. והיא בעצם מאוהבת באחיה..) (אה, והם נפרדים
לעניין, בחיים לא התחרמנתי מסרט. בחיים! פתאום גם מושך אותי כל הקטע הזה של השליטה והכוח בסקס, ובכלל... אתם בעד?
איך מעלים את זה בכלל?
וגם נראה לי שהמתוקון שלי עדין לזה בכלל
דניאל (מה אתם רוצים? החבר שלי חולה כבר שבוע!)

נועם m

New member
לא שיש לי ניסיון בזה...

אבל נראה לי שלפעמים יש דברים שכדאי להשאיר לפנטזיה... המציאות הם יכולים לצאת כואבים (תרתי משמע...)

Cobe Anan

New member
תתחילי מקטן..

אזיקים, למשל, או כיסוי עיניים. תראי לאן עניינים זורמים. אולי זה ירתיע אותו והוא יבקש ממך לחזור למקום שממנו באת, ולהחזיר לו בבקשה את החברה שלו; ואולי הוא דווקא יתלהב ויקנה לך שוט ליום ההולדת.. אפשרות אחרת היא פשוט להעלות את העניין, לבקש ממנו לעשות את הדברים האלה, כי זה עשוי להסב לך עונג, וככה זה בזוגיות- הולכים האחד כלפי השני. מעבר לזה, נדמה לי שיש פורום שעוסק בנושא, שם תוכלי לקבל יותר פרטים טכניים לגבי ה`ביצוע`... בהצלחה, בהנאה, והחלמה מהירה למר בחור!

לצערי

זה ישאר פנטזיה.
אני פשוט לא יכולה לדמיין סיטאוציה כזו שלנו בלי לצחוק. ובטח לא לממש.

בשלולית

New member
תכלס הפסד שלך...

לי קנו אזיקים לפני הרבה זמן... אף פעם לא באמת השתמשתי בהם.... סתם כי אפשר בקלות לפתוח אותם חחח זה באמת מחרמן...

pain is MY love

New member
תנסי

את בטוח לא תצטערי... בסקס אין דבר כזה מצחיק או מפדח. עושים מה שעולה לראש..

Zoharrr

New member
חבל...

היו לי סיטואציות שניסיתי ונגמרו בצחוק/בכי אבל לפחות אני יודעת שניסיתי...

למעלה