שלוםלום

מחמאה גדולה שקיבלתי:

אני זמר, שר ורוקד במסגרת של להקת נוער (שממש מקדמים אותנו מקצועית יותר מלהקת נוער רגילה) ובצוות. השבוע היה ללהקת נוער פרימיירה והופעתי. ובין המחמאות שקיבלתי, קיבלתי מחמאה אחת גדולה! "אתה ממש מזכיר לי בקול את יוסי אזולאי" אני הייתי חסר מילים, ממש החמיא לי. החלטתי לשתף אותכם... (ואין לי שיר להשמיע לכם אותי חח)

lir2004

New member
אחי

אתה יכול לבקש מהמנהל המוזיקלי שיצרוב לך איזו הקלטה שלכם... וסחטן... לי אומרים שאני מזכיר את שי גבסו, גידי גוב, ערן צור, ארכדי דוכין... ועוד איזה כמה... קיצ'ר - אני שילוב של כל אומני ישראל... אולי העירבוב בין כולם יוצר את החוסר כישרון... (אריאל, אודליה, לאנג וניר - לא להגיב, בבקשה!).

1mayush

New member
אני לא אריאל ולא אודליה ולא שרית ולא ניר ולכן

אני מגיבהה !!! לירן תפסיק!! יש בךך כישרון! שמעתי אותך שר כמה שירים, וראיתי את הכישרון שלך בכתיבה! אם אומרים לך שאתה מזכיר אמנים כאלה אתה יכול רק לשמוח כי אלו אמנים מעולים! (בעיקר אני אוהבת את שי גבסו, יש לו קול מרגש (ראיתי הופעה שלו) ).

lir2004

New member
שכחתי

להוסיף גם אותך ואת אוריאן לרשימה... יש לי מורה שנוהג לומר: "אל נא תאמרו "כישרון" ל"כישלון"... אז אני מבקש... קצת כנות לא מזיקה...

sarit lang

New member
../images/Emo201.gif לנחם אותך עכשיו ? ? ?

אני פשוט לא מבינה בדברים האלה ובחיים שלי לא ראיתי כל כך הרבה חוסר ביטחון בגוף אחד... אז אני מצטערת שאין לי מילות נחמה.... בכל אופן משתתפת בצערך...קבל חיבוק אם זה יעודד אותך..
אולי גם פרח?
(רק תמחק רת החיוך מהסמיילי ושים במקום סמיילי בוכה....! רגע אולי נר ? ? ? לזכרו של הקול שלך ? ? ?
(ה' יקום דמו)... עוד לא עזר ? אולי אם אני יבכה איתך זה יעזור? ? ?
ביקשת כנות ? ? ? קיבלת ! ! ! ! ! איך זה לקבל את האמת? ? ?

למעלה