שלוםלכולם, אני חדשה כאן

מצב
הנושא נעול.

נועה 35

New member
שלוםלכולם, אני חדשה כאן

שלוםלכולם, אני חדשה כאן
שלום לכולם, אני חדשה כאן למרות שכבר שנתיים וחצי אני מנסה להיכנס להריון. אני עדיין מקווה להריון טבעי לאחר שבעלי עבר לפני חודשיים וחצי ניתוח וריקוצל, אבל כבר מכינה את עצמי נפשית לאפשרות שאצטרך הפרייה חוץ גופית. אני בת 35 ויש לי ילד בן 5.5 מהריון ספונטני. בהצלחה לכל חברות הפורום! נועה

Mרוצה

New member
ברוכה המצטרפת, נועה!

שלוםלכולם, אני חדשה כאן
שלום לכולם, אני חדשה כאן למרות שכבר שנתיים וחצי אני מנסה להיכנס להריון. אני עדיין מקווה להריון טבעי לאחר שבעלי עבר לפני חודשיים וחצי ניתוח וריקוצל, אבל כבר מכינה את עצמי נפשית לאפשרות שאצטרך הפרייה חוץ גופית. אני בת 35 ויש לי ילד בן 5.5 מהריון ספונטני. בהצלחה לכל חברות הפורום! נועה
ברוכה המצטרפת, נועה!
הגעת בדיוק למקום הנכון למצוא חברות למסע. הכנה נפשית לאופציה הגרועה זה טוב, אבל תמיד כדאי להמשיך ולקוות. עוד חצי חודש עד לבדיקה שבעקבות הניתוח, נכון? נחזיק לכם אצבעות לתוצאות טובות. שיהיה בהצלחה!!!!

נועה 35

New member
תודה על קבלת הפנים ../images/Emo13.gif

ברוכה המצטרפת, נועה!
הגעת בדיוק למקום הנכון למצוא חברות למסע. הכנה נפשית לאופציה הגרועה זה טוב, אבל תמיד כדאי להמשיך ולקוות. עוד חצי חודש עד לבדיקה שבעקבות הניתוח, נכון? נחזיק לכם אצבעות לתוצאות טובות. שיהיה בהצלחה!!!!
תודה על קבלת הפנים

תודה על קבלת הפנים. זה כל כך נעים להיות במקום כל כך חם ומפרגן, במיוחד לאחר שנתיים וחצי של בדידות ועצב... כמו שאמרת - אני מנסה להכין את עצמי לגרוע ביותר - כך, אני מקווה, אני אוכל להתמודד טוב יותר אם אכן זה יקרה. ושוב, תודה!

גם חדשה פה

שלוםלכולם, אני חדשה כאן
גם חדשה פה
אבל לא בענייני הפריות שיהיה לך בהצלחה

בהצלחה!

שלוםלכולם, אני חדשה כאן
בהצלחה!
שתהיה שהות קצרצרה בפורום.

נועה 35

New member
תודה רבה לכולן על קבלת הפנים החמה

שלוםלכולם, אני חדשה כאן
תודה רבה לכולן על קבלת הפנים החמה
תודה רבה לכולן על קבלת הפנים החמה. זה באמת מחמם את הלב! אני מאחלת לכולנו שהות קצרצרה.

מצב
הנושא נעול.
למעלה