שלוםםםםםםםםםםםםםםםםםםםם

inbal287

New member
שלוםםםםםםםםםםםםםםםםםםםם../images/Emo9.gif

כן כן, המנהלת שלכם היא רשמית רכוש צה"ל
. היה לי שבוע ממש כיפי, נהניתי כמעט מכל רגע... הבנות אחלה, הבסיס אחלה, האוכל אפילו אכיל מאוד וגם המפקדות סבבה. כולם הכינו אותי למצב ממש גרוע ואני חייבת להגיד - שומדבר לא היה כזה גרוע. לא הבקו"ם ולא הבה"ד. אני עם עוד חמש בנות בחדר, מקלחות רק לנו כרגע [עד שיגיע עוד קורס בעוד שבועיים] ואפילו יש וילונות! בסך הכל - עבר לי מהר מהר ואני מקווה שככה יעבור כל הקורס. אני עושה טירונות 01 שגורמת לי לחשוב ברצינות שאני משרתת בצבא צעצוע
. את המכי"ת שלנו פגשנו רק שלשום ומעבר לשלושה שיעורים איתה אנחנו כל הזמן עם המפקדות האישיות שלנו [כלומר של הקורס] ורוב הזמן יושבים ולומדים או יושבים בהרצאות/שיעורים למיניהם... ממש לא מטרטרים אותנו ממקום למקום. בשבוע הבא יהיו לי מטווחים וכאלה
, רק בעוד שבוע אני אתחיל את הקורס של התפקיד והוא יימשך 13 שבועות. ושימו לב - מתוך 15 שבועות של טירוקורס אני סוגרת רק שבת אחת. רק פאקינג שבת אחת! זה מעולה
. היום בכלל, יצאנו בשמונה מהבסיס! אבל כמובן, אין על הבית. הדבר שהכי התגעגעתי אליו זה מוזיקה... וואו, זה ממש היה לי חסר וקשה. וכמובן, התגעגעתי כ"כ לאנשים ולפורומים שלי. אבל עכשיו אני פה
.

changonator

New member
תגידי...

לאיזה חיל התגייסת ובאיזה קורס מדובר? נחמד לשמוע שאת נהנית וכן זה באמת צבא צעצוע שעושים טירונות כזו...אני יודע כי אני גם עשיתי חחחחחח ותאמת בשבילי התקופה של הטירונות והקורס היתה דווקא ממש מהנה,היו קטעים מבאסים אבל בסדר ככה זה...

inbal287

New member
שלישות, גחל"ת.

טוב אני רק בשבוע הראשון שלי אבל אני מניחה שיהיו חלקים יותר מהנים וגם קטעים מבאסים. איפה אתה שרתת?

changonator

New member
גחל"ת?

זה לא תפקיד של קצונה?זה משהו שקשור לת"ש נכון? אני בחיל האוויר,כרגע משרת בקריה בתל-אביב. עשיתי טירונות בזיקים וקורס בעובדה... איזה חיל את?

Rose131

New member
שיואוו../images/Emo23.gif

איך אני שמחה שהולך לך טוב! והיום אני בעיר, אם את במקרה הולכת תני צלצול!D:

Keren W

New member
:]

אני שמחה שטוב לך,זה הכי חשוב! אם ההתחלה גרועה כל ההרגשה נהיית חרא אז זה מצויין שהתחלת בכיף ואני מקווה שתמשיכי עם זה ותסיימי בהצלחה
ואנחנו נחכה לך כאן כל שבת
שבת שלום...

darklighter

New member
ברוכה השווה../images/Emo24.gifשבת שלומות לך|שטן

ומקווה שבהמשך יהיה לך גם ככה!

למעלה