שלוםםםםםםםםםםםםםם

שלוםםםםםםםםםםםםםם ../images/Emo129.gif

אני כבר חצי מתה!!!!!!!!! אין לי כח ואני שוב חולה. רק סיימתי דלקת ריאות וכבר שלושה ימים אני קודחת מאנגינה. הבעייה שבעבודה מהסוג שלי אי אפשר ממש לנוח ולקחת ימי מחלה.. ואני לא נחה, מתרוצצת, עוטה מעטה בריאות לכמה שעות ושוב מתמוטטת. זו הסיבה שאני נעלמת לכם. אין לי כמעט אנרגיות לכלום. יש למישהו פתרון פלא לגוב דואב וצועק ולחום שלא יורד מתחת ל-39? אז תשמרו לי על הבית, אחזור מהר..

אתילההההה, קודם כל טוב לראות

אותך פה, מה את עושה בעיות?? קחי לך את סוף השבוע הזה ופשוט תנוחי, את שומעת, אנחנו רוצים פה מנהלת בריאה... אז באמת שתהיה לך רפואה שלמה , (ואוף האייקונים לא עובדים )אז קחי חיבוק נשיקה ולב ...

הילית*

New member
אויש יקירתי.... תהיי לנו בריאה

אנחנו נשמור על הבית... תנוחי הרבה בכל הזדמנות....לבוא ישר הביתה אחרי שאת עובדת ולנוח.. חסל סדר הסתובבויות בחנויות ובסידורים. תשאירי את הדברים הללו לאיש שלצידך והתגעגעתי...

J-סיקה

New member
אתיקה....

שתההי לי בריאה מקלחת חמה ולמיטה עכשיו שבת ואין תירוץ להתרוצץ !! רק תרגישי טוב אוהבת ג´סיקה

kisses

New member
be well ../images/Emo25.gif ../images/Emo24.gif ../images/Emo85.gif

we hope that you will feel like your self soon

galitm

New member
OK, תקשיבי לי טוב :

כמו שכבר אמרתי לך בעבר, אני הייתי מלכת האנגינות - בדיוק כמוך. ובכן, קחי עצה מבעלת נסיון: בבקשה לגשת לסופרפארם ולרכוש: 1. תרופה הומאופטית בשם DOLICOXIL - מין סוכריות שמוצצים כל 6 שעות שמוציאות את ה"איחס" של החום והכאבים מהגוף. 2. תרופה הומאופטית של SOLGAR שנקראת TONSILS - כדורי מציצה בעם לא רע עם כל מני דברים טובים כמו קמומיל, אכיניציאה ו.. פלפל חריף (כן, כן!!). לא תאמיני כמה מהר תרגישי טוב אחרי 2-3 כדורים. וכמובן - לשתות המון והכי חשוב - לנוח. אין ברירה. את חייבת. מקווה שתרגישי טוב וגם אם את לא מאמינה ברפואה טבעית וכו´ - תעשי לעצמך טובה ותנסי. אני מבטיחה לך שתופתעי. יאללה, תשמרי על עצמך ובינתיים קחי
. גלית

אולי, ולא להתנפל עליי ! ../images/Emo77.gif

הגוף פשוט מאותת לך שאת עובדת קשה מדיי וצריכה קצת מנוחה?????

רחלי1

New member
שמעת מה אומרות כאן הבנות??????

הרבה הרבה תה חם עם
ולימון, הרבה מנוחה, יא מתרוצצת סדרתית שכמותך
ולא לזלזל ברפואה ההומאופטית שדיברו עליה כאן בפירוט כה מרשים! (ואם צריך אנטיביוטיקה, אז צריך...) תהיי לנו בריאה, מחכים לך!!!

שירי71

New member
לנוח, לנוח, ו... לנוח!!!

אתי, קחי את הזמן לעצמך, וחוץ מהתרופות, ותה חם עם לימון ומנוחה, פשוט, כשתרגישי טיפה יותר טוב, קחי לך איזה פרק זמן ביום שבו את עושה משהו לעצמך!!! יש כל מיני דברים שזה יכול להיות, כל אחד עושה את זה באופן שונה ויש רעיונות, שהמשותף להן הוא עשיית טוב לעצמך, ולא רק לאחרים. אבל קודם כל את צריכה להרגיש יותר טוב, ולזה כאמור תה עם לימון מעט דבש, שמיכה עבה ומנוחה,,,וחיבוק תרגישי טוב!

למעלה