שלוםםםםםםםםםםםם

שלוםםםםםםםםםםםם../images/Emo9.gif

אני מור ואני חולה על גירלז אלאודדדדדדדדד ובמיוחד על נאדין המושלמתתתתתתתתת ואמממ... אני בת 14.5 מת"א ומזל טוב על הפורוםםםם בהצלחההההההההה

little bry

New member
מורוששששששששששש

ממצב? חחחחחחחח נאדין מושלמתתתתתתתתתתתתתתתתתתת באמת מזל"ט על הפורוםםםםםםםםםםם!!! מואההה לכווווווולם!

נאדיןןןןןןןןןן רולזזזזזזזזזזזזזזז

קבלו תמונותתתתתתתתתתתת BTW היא גם אירית כמו בריי בריי שליייייייי כפרה עליוווווווו

little bry

New member
נאדין מושלמתתתתתתתתתתתת

ורציני היא אירית???????????? יאאאאאא לא ידעתייייי 2 מושלמים ש-ל-ייייייייייייייי!

לא הם המושלמים שלייייייייייייייי

שלי שלי ורק שלייייייייייייייייייייייייי

ותיראו איזה חמודה אנייייי...

הלכתי לפרסם ת'פורום בפורום ווסטלייף וג'ניפר לופז חחח אני יביא לפה הרבה אנשים ייאייייייייייייייייי

little bry

New member
יאאאא אני כותבת תגובה בפורום ווסטטט

שיהיו פה הרבהההה אנשיםםםםםםםם!

ייאייייייייייייייייייי

ואז נשגע את כולם עם הריבים על בריי ונאדין חיחיחיחי

little bry

New member
חחחחחחחחחחחח

AS USUAL!!!!!! אבל התשובה ברורה לכווווווולם! נאדין ובריי איז מייןןןןןןןןןןןןןןןן

לא לא לא לא לא לא לא לא לא

כמו שאמרתי לך בפורום ווסטלייף המנקה השמן שלךךךךךךך נאדין ובריי שלי שלי ורק שלייייייייייייי

T h e Rose

New member
דיי לריב!!!!!! כמו שאמרתן- נכנסתי

לפורום (ראיתן איזה GOOD GIRL אני?!?) בכל אופן.... מטוס זעיר ללא טייס לפורום!! ושיהיה רק בהצלחה ובכיף!!!!
וגם-
....

../images/Emo25.gif

בעעעעעע יש לי בחילהההה הספר שאני צריכה לקרוא למחר *עוד 50 עמודים בעעעעע* הוא מלפני הספירה והוא כל כך מסריח מאבק שבא לי להקיא בעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעע גרררררררררררררררררר

Scoob¥ Doo1

New member
ברוכה הבאה../images/Emo70.gif ../images/Emo24.gif

אני כריסטינה - מעריצה שרופהההההה של גירלז אלאוד והמעודפת עליי היא קימברליייי המושלמתתתתתת
תרגישי כמו ב -

למעלה