שלוםםםםםםםםםםםם

MolsBolsRules

New member
שלוםםםםםםםםםםםם

היי אנשיםםםםםםםםםםם מה קורה? קוראים לי יפעת ומי שפה בפורום של ווסטלייף ודה קולינג מכיר אותי טוב בכל אופן אני חדשה פה מקווה שתקבלו אותי... המה קצת על עצמי... הדבר שאני הכי אוהבת בעולם זה בן!!!!!!!!!!!!!!!!!! (זה מאיי ואן) אני גם מתה על ווסטלייף , דה קולינג ,גניפר לופז , אטומיק קיטן , ועוד רבים וטובים אני מתהההה על הכי גאים שיש מכושפות וימי חיינו ועוד... אני בת 16 וחצי מהמרכז אז ניתראה........ LOVE YA ALL YIFAT ודרור בובה אני רואה שאתה גם פה...מה קורה ילד?????????..

ברוכה הבאה לפורום ../images/Emo39.gif

מקווה לראות אותך (משתתפת) פה הרבה

MolsBolsRules

New member
חיחי על תידאג

אני היתשתתף LOLOLOLOLOLOL ותודההההההההההההההההההההההההההה יש לי שאלונת מותר לעשות פה שירשורים? של זמרים וכאלה?

MolsBolsRules

New member
אז הבנתוש שאתה לא אוהב שירשורים

טוב נו נימצא דרך אחרת להישתעשע LOL

yanivtr

New member
שלום לך!!!!../images/Emo24.gif

רק חבל שאני לא סובל את THE CALLING אבל ממש ממש ממש לא סובל אותם!! בכל זאת ברוכה הבאה(ואני עדיין לא סובל אותם)

i love gina

New member
היי... ברוכה הבאה...

אז מה, את אוהבת ימי חיינו?! גם אני!!! כנסי גם לפורום של אופרות סבון, אני גם שם כותב על הסדרה... (למרות שהפורום של האופרות די יבש לאחרונה... )

MolsBolsRules

New member
סבבוששששששש

אני כבר יבדוק את זה... ואיך אפשר לא לאהוב את דה קולינג?!?!? הם מושלמיםםםםםםםםם בתור אחד שפגשה אותם הם גם נחמדיםםםםםםםם חבל על הזמן

יפעתו´ש

זו עובדה, אל תתוכחי עם העובשדות... זה כמו שיש גכאלה שלא אוהבים את בלו/איי1/ווסטלייף/כל הלהקות שקיימות כי את אוהבת את כולן

MolsBolsRules

New member
*בשוק*../images/Emo2.gif

אבל אבל אבל בן באיי ואן! איך אפשר לא לאהוב את בן?!

Sababush

New member
אפשר!!

סנובלה קטן!! אפילו יותר סנוב מדאנקן מסתבר!! חחח

Sababush

New member
חחח

הוא אפילו צוחק על עצמו שהוא סנוב!! סיפרתי לך על קטע הוידאו שמראים לפני שהם שרים את השירים משנות ה70 בסיבוב הופעות? זה פשוט ענק!!! דאנקן כל כך קורע שם!! חחח

Sababush

New member
חחחח

כזה, רואים כל אחד מהם בטלויזיה עם הבגדים של שנות ה70 והפיאות והכל (רואים איך הם לבושים בכמה מהתמונות שלי) וכאילו מישהו מארגן הופעה, וכל אחד מבלו הוא זמר סולו. והבן אדם הזה מזמין את ארבעתם להופיע בהופעה והם לא יודעים שגם האחרים יופיעו. ואז מראים כל אחד מהם איך הוא מתארגן והכל.... יש כמה דברים מעניינים כמו אנטוני באמבטיה ודאנקן בלי חולצה מגהץ את החולצה שלו, חחח ואז לי, אנטוני וסיימון מגיעים למקום של ההופעה וכשדאנקן מגיע, הוא מתנהג כמו סנוב, חחח.. הוא הולך כזה כמו איזה אלביס ומעיף נשיקות באוויר, ואז הוא בא מול המצלמה ואומר משהו כמו "How u doin´ babe?" בפרצוף מה זה מתלהב, וזה קורע כי כל הבנות מתחילות לצרוח... חחח ואז הם כולם כזה "מה אתה עושה כאן?!?" אחד לשני ואז רואים את ג´וני (הTOUR MANAGER שלהם, שמן, גדול וקירח ואני חולה עליו, חחח) לבוש כמו אישה (עם פיאה בלונדינית) והוא אומר שהם הולכים להופיע על במה ביחד. ואז הם צורחים (Ahhhhhhhhhhh) ואז מתחילה מוסיקה ואנטוני עולה לבמה ומתחיל לשיר את השיר BOOGIE NIGHTS וכולם תוך כדי עולים.. ובקיצר זה קטע ענק, חחח... פשוט קורע, את חייבת לראות

boogie nights

או מיי גאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאד

Sababush

New member
חחחחח

מה שנכון נכון... והם שרו גם את CAR WASH ועוד שיר שדווקא אותו הכי אהבתי אבל אני לא יודעת איך קוראים לו :-|

Sababush

New member
יווו

גיליתי איך קוראים לשיר השלישי, ההכי יפה! GROOVE TONIGHT

Sababush

New member
חח... זה בסדר

אני מתחילה להפחיד גם את עצמי אני אשכרה שומעת שירים משנות ה70... אז כן, שמעתי QUEEN בעבר אבל לרדת לרמה של לשמוע שירי דיסקו מטומטמים כאלה משנות ה70, לא חשבתי שאני אגיע... חחח

למעלה