שלוםםםםםםםםםםםם

ToryMaster

New member
יפעתיייייייייי

מאזאאאאאאאאאאאאאאאאאאאל טוווווווווווווווווווווווווווף!

אאאאאאאאאאא פורום ../images/Emo127.gifבאסטד../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

אני
א מאמינההההה
שיואו תהיתי מתי יפתחו פורום ע
יהם
!|חו
ה ע
יהם

inbal287

New member
אההההההההההההההההההה

פורם באסטד... יש יש יש ישששששששש לא מאמינה שסוף סוף זה קורהההה ישששששששששש! אני שרופה עליהם... כמה חיכיתי שיפתחו להם פורום. מזל טובבבבבבבב אמממ דרך אגב, אני ענבל בת 15 מי-ם..... מרגע זה חברה קבועה בפורום. ממצף אנשים?

Dark Amy

New member
ממ היי!!

האמת שחבהר שלי אוהבת את באסטד!! במיוחד את צ'ארלי!! ואני סתם באתי לראות מה נשמע... חחחחחחחחחחחח אני אורטל!!

כן גם אני חיכיתי מלא זמן../images/Emo70.gif

אני אפרת בת 16 מנשר(ליד חיפה..למי שלא יודע..) וגם אני מעכשיו חברה קבועה...אאאאאאאאאאאאא אני עדיין לא מאמינה שיש להם פורום

אגדתית

New member
באסטד שולטים../images/Emo70.gif

אני דניאל בת 17 מאור עקיבא. חברה קבועה בפורום מרגע זה!

MolsBolsRules

New member
שלוםםםםםםםםםםםם

אני מתרגשת!!! יש לי פורום! שלום,אני יציג את עצמי. קוראים לי יפעת אני בת 18 ואני חולההה על באסטד! אני וחברה שלי נטלי (LOVECRIME) ראינו אותו באנגליה והם מהממיםםםםםםםם,ג'ימס כזה ילדוןןןןןןן וצ'ארלי כזה גבוהה
ומאט - חח הוא קופצני שחבל על הזמן... הם פשוט מדהימים ומפה לשם נהפכתי למעריצה והנה אני מנהלת פורום שלהם... אז כולכם מוזמנים לבלות פה ולדבר על שלושת המושלמים! תהנו...

NO NAME 4

New member
יפעתתתתת!!! ../images/Emo13.gif

מזל טוב על הפורום!! שיהיה לך בהצלחה!!

MADE girl

New member
תתחדשו על הפורום ../images/Emo98.gif

באמת הגיע הזמן שגם לבאסטד יהיה פורום משל עצמם! אז בזאת אני רוצה לברך את הלהקה המדהימה באסטד ואת כל חברי הפורום של הפורום החדש הזה (חחחחחחח....אני נשמעת כאילו אני מחלקת פרסים בטקס) לא ידעתי שזה נפתח כי הייתי מחוסרת אינטרנט שבועיים אבל חזרתי לעולם! נשיקות לכולכם
וגם למאט המדהים לצ'רלי היפה ולג'יימס המתוק

lovecrime

New member
ברוכה הבאה

זה נפתח לא מזמן....אז בנתיים לא ממש הפסדת... בכל מקרה welcome אני נטלי

למעלה