שלוםםםםםםםם לכולם....

שחריקו ../images/Emo13.gif

רק בגללך ראיתי מה עדן כתבה, תאמין לי שאני אפילו לא טורחת לפתוח את ההודעות שלה. אני לעומתה שומרת את דעתי על ההודעות שלה לעצמי. אין לי מושג מה היא מנסה להשיג בדרך הזאת אבל אם זה עושה לה טוב והיא מרגישה ש"השנינות" שלה תורמת לפורום - שיבושם לה. בכל אופן תודה לך נשמה

לעדן

לפחות לפי מה שאני ראיתי- הודעותיה של סיגל היו מכוונות אלי ולא אליך. מה מטופש בלשאול מה נשמע ולומר שמתגעגעים? מדוע את חייבת להכניס הודעות כה פוגעות וסרקסטיות? אני מוחה על הדרך בה את שוב ושוב פוגעת כאן באנשים, ואני חושבת שלסיגל מגיעה התנצלות ממך. את לא חייבת אם לא בא לך, אבל זוהי דעתי בכל אופן. לגבי יעודו של הפורום- מעבר להיותו צינור של אינפורמציה לבני המשפחות ומקור לתמיכה הדדית, הוא בהחלט יכול לשמש אותנו לבניית קשרים אישיים זה עם זה. אני לא רואה פסול בכך, להפך- מביקוריי בפורומי תמיכה אחרים אני צופה בהנאה (ואפילו בקנאה) בחיבור הרגשי העמוק הנוצר בין קבוצות בעלות מכנה משותף, שמוצאים בפורום שלהם מקור לתמיכה,קירבה ורעות אמיתית. אין סיבה שאנשים כאן יהססו להיות נחמדים זה לזה רק מפחד ה'ביקורת'. נסיון לייחס לפורום זה צביון רשמי מדי,ולמקד אותו רק למתן תשובות מקצועיות, נראה בעיניי כמתנשא, ואינני מוכנה להיות שותפה לגישה זו.

עמיקםרז

New member
היה פעם...

משקף (בלועזית: מונוקול) הוא העדשה שבתמונות עתיקות יומין ניתן לראות. היו מחזיקים אותה בכיס ושמים אותה על העין כשרצו לראות משהו ברור יותר. ראה דוגמה בקובץ המצורף.

שלוםםםםםםםם לכולם....

התגעגעתייייי
מה שלומכם היום? מקווה שהכל בסדר. סיגל

היי עדייייייי

ברור שאני חיה
מה איתך? איך הכאבים? איך המשקפיים?
ביום שני בערב אני ברחובות, את באה? שבת שלום

L o o K At Me

New member
../images/Emo24.gifאחותייי

אני חיה.....כאבים כואבים.....המשקפיים חדשים ודיי נחמדים ח משקפיים זה זכר או נקבה?? אממממ יום שני.......מתי?? נראה לי סבבה דברי איתי לפני

היייייייייייייי עדייייייייייי ../images/Emo13.gif

תתחדשי על המשקפיים היום הייתי ברחובות אבל לזמן קצר, הלכתי להוציא את אחי מהמעון. ביום שני אני מצטרפת עם אחי לטיול, ומשם אני הולכת לאחותי בסביבות השעה שלוש וחצי, מקווה שתוכלי לקפוץ ונפגש. שבת שלום

L o o K At Me

New member
סיגגגגגגגג

אני חושבת ששלוש וחצי זה יהיה סבבבבבבה אצלך אחותך?? לאן נטיול? אפשר גם לבוא.....בתור המלווה שלך

עמיקםרז

New member
רגע של עברית... ../images/Emo22.gif

"משקפיים" זו אכן צורת זכר רבים... יש לבדוק זאת על-פי צורת היחיד: "משקף"...

אוריתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתת

איפה את איפה? אני מתגעגעתתתתתתתתתתתתתתת

למעלה