שלוםםםםםםםם

שלוםםםםםםםם

מה המצב אנשים?? קוראים לי אמרין, אני בת 16 אני חולה על בראדוש אין איזה מדהים הוא
סוף סוף יש פורום רק שלוו:) מגיע לו ממזמן שלחתי בקשה לתפוז שיפתחו פורום עליו וסירבו לי אבל אני רוהא שפתחו אז קודם כל איחוליי על הפורום ואממ זהו:) שנהנה ויהיה כיף פה..

תיקוניםםםם ../images/Emo8.gif

מה המצב אנשים??
קוראים לי מארין, אני בת 16
אני חולה על בראדוש אין איזה מדהים הוא
סוף סוף יש פורום רק שלוו:) מגיע לו
ממזמן שלחתי בקשה לתפוז שיפתחו פורום עליו
וסירבו לי
אבל אני רואה שפתחו אז קודם כל
איחוליי על הפורום
ואממ זהו:) שנהנה ויהיה כיף פה..

karin byrne

New member
ברוכה הבאה לך!../images/Emo24.gif

אני קארין...גם חולה על בראד(כמו כולם כאן)...מקווה שתהני פה...

Zohar James

New member
ברוכה הבאה!../images/Emo140.gif

אני זוהר בת 14 מכפר סבא וחולה על בראדוש הכוסון הזהההה
תהני!

נו באמתת..מעולם לא הבנתי את זה

מה לבת 14.....ולבראד פיט???? כאילו.....מה את חולה עליו......... מה בדיוק תעשי לו אם הוא יבוא אלייך ויהיה קרוב אלייך??? תתני לו שישכב איתך??? או את תהיי מוכנה לפנק אותו?? על כל המשתמע מכך. מה לילדה בת 14...ולזה??? כאילו..אם היית מפרסמת פה תמונה רגילה שלו (עם חולצה...לבוש צנוע וכו'...) אז ניחא... אבל את מפרסמת תמונה ,שאין כל ספק מהי..... ואני שואל...מה כבר,ילדה כמוך יכולה לעשות עם בראד פיט?? את בטח לא מעריצה אותו בגלל כישרון המשחק..אלא בגלל היופי שלו. כפי שאת מעריצה את הראל סקעת מכוכב נולד (ראיתי בחתימה שלך)....אז אני לא מבין. את מסוגלת לשכב איתם? לאנוס אותם? לפנק אותם?? מה הדיבורים האלה? "חולה עליו"..."הכוסון הזה".

AsHtOn GiRl 3

New member
../images/Emo108.gifחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

מה הקשר לשכב ולאנוס? זה מה שאתה עושה אולי
אסור לנו להעריץ מישהו? והיא יכולה לישם איזה תמונות שבא לה

../images/Emo87.gif אתה לא צריך לשפוט אנשים

ומההודעה שלך רואים שאתה מקטר על הנוער של היום. לכל אחד יש זכות לאהוב מפורסמים אפילו בצורה בוטה של "איזהההההההה כווווווססססססססוןןןןןןןןןןן" כי פירוש הדבר שלדעת המעריצ/ה השחקן האהוב עליה יפה. מה פסול בדבר כזה? מה קשור אונס עכשיו? זה שהיא בת 14 לא אומר שום דבר. לפעמים יש נערות ונערים בגילאים 12-16 שמתעלים הרבה יותר על המבוגרים כי הם בוגרים בעצמם יותר מהמבוגרים. וכן- רמזתי שאתה אינך מבוגר. תתבגר ואז תבוא ונדבר על זה.

תאמת שלא ראיתי הרבה סרטים שלו

התחלתי לאהוב אותו אחרי שראיתי טרויה!! ואני מודה שאני יותר אוהבת אותו בגלל המראה! אבל הוא גם שחקן מדהים! אל שבן אדם נראה ככה זה מושך את כל צומת הלב וקשה לי להעריך אותו לפי המשחק כי ישר ננעלים על המראה שלו... ומה אכפט לך??? ואם היא רוצה לאנוס אותו?!?!?? אזמה! חחחח תן לאנשים לחיות כמו שרוצים

מיצי007

New member
היא חולה עליו טוב?

מתה עליו גוססת עליו אוקיי? תתפלא או לא,הרבה אנשים מדברים ככה..כוסון ומתה עליו וחולה עליו וזה לא משהו חדש ובטח שהיא לא היחידה. ואם היא מעריצה או לא מעריצה אותו בגלל היופי בלבד זה לשיפוטה ואך ורק שייך לה. ולהגיד לך את האמת? זאת גם זכותה לאהוב מישהו בגלל המראה,כי תכלס-המראה זה הרושם הראשוני אצל כולם. אז תרד מהבחורה אוקיי,היא גם אוהבת את הראל סקעת...שוב זאת זכותה וטעמה האישי שלה. רק ממנה ותהיה נחמד

Zohar James

New member
ואיך זה קשור לאונס???

מה נראה לך שכל גבר יפה שאני רואה הוא מסיים אצלי ת'יום במיטה??? חחחחחחחחחחחח...
אוליי זה מה שאתה עושה!

../images/Emo24.gif../images/Emo87.gif שלום מארין

וולקאם לפורום בראד פיט
אני ניר
בן 17 וחצי

למעלה