שלוםםםםםםם

שלוםםםםםםם

שלום לכולם אני חדשה פה תשוקות זאת הסדרה הכי אהובה עליי אה ודרך אגב שמי ספירה ואני בת 17 ו חחחחחחחחחחח הפרק היום היה מצחיק עם אייבי המשוגעת הזאת היא נואשת שסם יסתכל עלייה וסימון סתם נדחפת (יאק)

תודה נשמה

ואני מזה מתה לראות תפרק ביום שני ששרידן גורמת ללואיס לקנאות זה יהיה אחלה פרק

Bow Wow2004

New member
ויש לנו עוד מתחזה בפורום

ספירה ונטלי171 הן אותה אחת --------------> בנוסף אוצר המילים של שתיהן דומה במיוחד וכולל מילים כמו: נשמה, מזה מתה, , כאפה, קוקסי, עטים לתחת וכו'. בנוסף שתיהן בצירוף מקרים יוצא דופן נוהגות להכפיל בלי סוף את האות האחרונה במילים מסויימות: שלוםםםםםםםםםם מגעילההההההה צ'ריטיייייי אקיצר - נטלי/ספירה עופי מהפורום!!! ואל תחזרי!!! אף פעם!!!!

Scarlet Witch13

New member
אוקיי.... כרגע ראיתי את ההודעה שלך.

למה שמישהו ירצה להתחזות!?!?! למה?!!?!? למה להיות כל כך חסר חיים!?!??!?! למה!?!?!?!? למה!?!?!?!?!? חחחחח טוב שלא הגזמתי...

python 4

New member
בגלל השוקו, אנשים!

השוקו גורם לך לעשות דברים שלא חשבת שתעשה אי פעם! זה מתחיל בקטן - כותבים שוב הודעת 'שלום אני חדש' כדי לקבל שוב שוקו, וזה ממשיך ומתדרדר עד לכדי שינוי ניק! אנשים, אל תשנו ניק! ניק יש רק אחד.

יואו..תגיד אין לך חיים?

אתה יושב כל היום ומחפש מתחזות? תמצא חיים!!!! זאת הילדה השניה שאתה נטפל אליה. אולי תפסיק כבר? אני יושבת מהצד וקוראת את ההודעות שלך! אתה הורס את הפורום, עם כל הירידות שלך והעלבות. תפסיק כבר!

AsHtOn GiRl 3

New member
אוייש נו באמת../images/Emo4.gif

2 בנות בנות 17 וזהו
אני מתערבת איתך שבטח יש פה בנות בפורום בנות 14 כמוני אז הן גם מתחזות?

AsHtOn GiRl 3

New member
אההה באמת../images/Emo35.gif חחח אז אין מה

להאמין לה
עלק אחותה התאומה.....

python 4

New member
אוי!

השרי היא יפה. השרי היא חכמה. השרי היא יפה. השרי היא חכמה. השרי היא יפה. השרי היא חכמה. השרי היא יפה. השרי היא חכמה. השרי היא יפה. השרי היא חכמה. אמן.

למעלה