שלוםםםםם..מעניין אותי לדעת...

night mistress

New member
שלוםםםםם..מעניין אותי לדעת...

את דעת הגברים בנושא כמובן..עקב שיחה ששמעתי אתמול בעבודה.. כשבחורה רוצה לכבוש מישהו היא צריכה למנוע ממנו סקס? היו לנו כמה ויכוחים..אני אומרת שלא..כי אם זה שם אז זה שם..ולמה לא לזרום עם המשיכה החייתית.. אבל הבנות והבנים בעבודה אמרו שכן..לפחות חודש (!!!?? אני לא מבינה..אין לנו צרכים...מה ההבדל עכשיו או עוד חודש..רק שאחרי חודש אם הוא יעלם זה יכאב יותר..).. יאללה..מחכה לתשובות.

citizen dildo

New member
לפי דעתי....

יש משהו נחמד בזה אבל אישית נראה לי שארגיש כאילו היא משחקת איתי. לא חובה לקפוץ ישר למיטה, אבל חבל לעכב את זה בכוח אם זה זורם כמו שאמרת. דרך אגב, אני דווקא שמעתי בנים שבכריזו שעשו את זה והתוצאות היו טובות מאד...

night mistress

New member
בזה אתה צודק..

אותי למשל, הגבר שיכבוש בהצלחה מרובה זה אותו אחד שיראה שהוא מעוניין אבל יגרום לי להזיע.. אחד שיראה התעניינות אבל פשוט ישחק אותה קשה להשגה.. יהיה פאסיבי..לא ישלח ידיים או כל איבר אחר ולא ידבר איתי על סקס.. זה שמשאיר מקום לדימיון...וטעם לעוד אבל אני עוף מוזר אז...

citizen dildo

New member
קודם כל......../images/Emo98.gif

את לא שום עוף ובטח שלא מוזר, כל אחד ואחת וטעמם האישי. אני אגיד לך מה הבעיה שלי, אני יכול לזרום בקטע כזה אם אני בטוח שזה העניין, כלומר אני רוצה לקבל איזה ביסוס ואישור (לאו דווקא מילולי). כי אם לא, אז אני תמיד אהיה בספק לגבי המצב וזה יכול לגרום לאי אילו טעויות מצערות....

night mistress

New member
רגע..לא הבנתי..

תאורטית..אתה יוצא עם מישהי מתוקה, אתה דלוק עליה רצח..אחרי 3 ימים נאמר יצא לכם להיכנס לסיטואציה שמזמינה המשך..מה תעשה? כי אני לא הבנתי את התשובה שלך כ"כ.. אני לא יודעת..אני רוצה אני עושה..ברור שאני לא יודעת לאן זה יוביל אבל אני מאמינה שאם אותו אדם רוצה אותי אז זה לא יבריח אותו..להיפך..זה רק יוסיף.. ואתה מוזמן לתקן אותי כמובן.. תבין..אני מה לעשות, סובלת ממה שמכונה "דרך מחשבה שונה" אני לא מאמינה במשחקים, אני מאמינה בלהיות הכי כנה שאני יכולה והכי ישרה עם עצמי, אם אני רוצה מה טוב..ואם לא עוד יותר טוב..אבל אני לא אתן למשחקי חברה לנהל לי את המחשבה..גם לא בקטע של סקס עם מישהו שיש לי משהו אליו.. אני לא חושבת שאם בחורה או גבר "נותנים" אחרי שבוע הם פחות שווים , ובכלל המושג לתת..למה לתת כשאפשר לקחת :) חחח LOL

citizen dildo

New member
רגע, עכשיו אני לא הבנתי...

אמרת שהדרך לכיבושך היא בעזרת משחקי ייבוש למיניהם ומצד שני את טוענת שאת נגד משחקים... אני אמרתי שבעקרון אני לא אוהב את המשיכות האלה אבל אני יכול לזרום עם זה ברגע שאני בטוח שהיא כן מעוניינת ("לקבל ביסוס..") ואז זה יכול להיות מגניב, אבל אני בטוח לא יזום דבר כזה. מבחינתי, אם היא מתאימה לי אז סביר להניח שבהזדמנות הראשונה זה יבוא, ויפה שעה אחת קודם.

night mistress

New member
או קיי..הסבר..

אני לא אוהבת משחקים אבל אני אוהבת שהגבר ג´נטלמן..מיושן ככל שזה נשמע.. שיתן לי להתבשל..שלא יראהלי כמה הוא רוצה אותי..פשוט שיתנהג כמו גבר ולא כמו איזה חרמן מעצבן וממוצע..

citizen dildo

New member
עכשיו הבנתי.......

אז בסדר, אני בהחלט מסכים עם זה. אבל בטח שלא חודש!!!
אחרי זה אני לא יודע אם אני אצליח ללכת בכלל...

למעלה