שלוםםםםם

טייזרית

New member
שלוםםםםם ../images/Emo13.gif

היי אז אני חדשה פה ... עברתי באיזור וקפצתי להגיד שלום
אני בת 23 גובהי הוא 1.70 ומישקלי הוא 90 ק"ג ... גם אני באה ממסכ הייסוקרים של יום א´ דיאטה .. כבר הורדתי 30 ק"ג אבל אין לי כוח לחזור לדיאטות אני משתדלת לשמור על המשקל שלי אבל משום מה לא כ"כ שולטת במאכלים הניכנסים לי לפה ... אז שיהיה לכם שבוע טוב ... ואני פה אז שמישהו יכין קפה

אביטל +

New member
זה שירות עצמי ../images/Emo13.gif

שלום וברוכה הבאה
שאלה בקשר לחוסר שליטה - האם זה קורה במצבים מסויימים ? אצלי ואצל רבים הבעיה היא כאשר משעמם או כשמשתמשים במזון כתחליף לסיפוק צרכים רגשיים. בזמן פחד, חרדה וכו´.

טייזרית

New member
היי אביטל +

אכן .. הכל קשור איך שהוא בשליטה ... אולי הגיע הזמן לשלוט בעצמי ...

טייזרית

New member
הייי אביטל+

אכן .. הכל תלוי בשליטה ... אולי הגיע הזמן שאני אשלוט בעצמי

tuti f

New member
ברוכה הבאה../images/Emo140.gif

יש לי כ"כ הרבה לכתוב לך (אני לא רוצה להיות קרצייה אז אני אנסה לקצר), קודם כל דיאטה ? משמעות המילה היא אורח חיים, אז נכון המילה עצמה מעלה בנו אסוציאציות שליליות,לאף אחד אין חשק לדיאטה רק בגלל מה שהמילה מזכירה לו, גם בפורום הזה השם שונה ל"לרזות בראש אחר " קודם הוא היה " דיאטה בראש אחר" , אני אישית החלטתי שאני לא משתמשת יותר במילה דיאטה כי היא מעלה בי אסוציאציה של כישלון ,אני אישית לומדת לסגל לעצמי אורח חיים בריא והרגלי אכילה נכונים (שזה בעצם משמעות המילה דיאטה). דיאטה זה לא משהו שעושים לזמן קצר ומפסיקים כשמגיעים לתוצאה הרצויה…דיאטה זה לכל החיים וזה הכי חשוב להבין. ובקשר לשליטה עצמית זה חלק מתהליך עצמו...את לומדת לסגל לעצמך הרגלי אכילה נכונים, זה לא פשוט (אבל אפשרי) מה שחשוב ברגעים של חוסר שליטה עצמית הוא ללמוד למה זה קורה לנו כלומר האם אנו אוכלים משעמום, תסכול או שאנחנו באמת רעבים ???,הצעתי לא מזמן לחברה בפורום לכתוב את כל מה שהיא אוכלת וסיבות האכילה,אני עושה את זה לפעמים כשאני מרגישה פחות בשליטה...וזה עוזר. זהו בינתיים מקווה שנתתי לך חומר למחשבה שיהיה בהצלחה

טייזרית

New member
תותית ../images/Emo13.gif

אללא ספק זהו אורח חיים שונה ... כמו שאמרתי הורדתי כ- 30 ק"ג ולקח זמן ... עשיתי את זה בשנה אבל משום מה כל המעצורים נעלמו ... כל השליטה ביכולת האורח חיים הזה נעלמה לי. אני נורא רוצה לחזור לאכול בריא אבל כל הזמן משהו מתפקשש לי שם .... תודה מתוקה

שיריתה13

New member
איך ירדת 30 קילו?

והאם את שומרת על הירידה? אם כן, הרי את בכל זאת יודעת מה כן לעשות ומה לא?

טייזרית

New member
שיריתה ../images/Emo13.gif

30 ק"ג ... כן אני יודעת מה לעשות זה לא עוזר לי במיוחד .. יש לי להוריד עוד איזה 20. אני שומרת על הירידה כבר שנה בערך ... ירדתי בעזרתה של פרה-פסיכולוגית שהיא גם עוסקת בתזונה .. זה עזר לי לשנות את החשיבה למשך זמן ... תאמיני בעצמך זו העשיה הטובה ביותר ואגב אני מאוד מאינה בך
יודעת שקל לדבר קשה לבצע...

למעלה