שלוםםםםם! אני נטלי בת 17 וגם מראשון!
י ילדה סוכר 3 New member 29/8/03 #3 ברוכהההה הבאה!!!../images/Emo60.gif אני חן בת 12 חיה ונושמת בראשון כל חיי!!!
ש שביעיסטית ראשלצית New member 29/8/03 #5 חיה לי מיום ליום ../images/Emo9.gif מה איתך? נוו ילדה כבר יב!! כיפפפפ לך ילדת מקיףכיפ
P Principessa 17 New member 29/8/03 #6 יס יס י"ב... אוי, יש לי מה לספר לך- תכף נשלח לך הודעה! אני ילדה טובה מקיףכיפ!
F Fozzie New member 30/8/03 #7 עומרית? איזה עומרית?? תושתוש??? או שזה צירוף מיקרים מדהים שגם העומרית מראשון שאני מכירה היא שביעיסטית וקוראת לעצמה ככה באייזק.....
עומרית? איזה עומרית?? תושתוש??? או שזה צירוף מיקרים מדהים שגם העומרית מראשון שאני מכירה היא שביעיסטית וקוראת לעצמה ככה באייזק.....
ש שביעיסטית ראשלצית New member 30/8/03 #8 גלוווש ../images/Emo9.gif זו אני תושתוש ../images/Emo13.gif והמממ.. החלפתי השבוע את הניק אבל אני בטוח אחזור לשביעיסטית אוהבת אותךךך
גלוווש ../images/Emo9.gif זו אני תושתוש ../images/Emo13.gif והמממ.. החלפתי השבוע את הניק אבל אני בטוח אחזור לשביעיסטית אוהבת אותךךך
F Fozzie New member 30/8/03 #9 יה!!!! הגבת לכל ההודעות!!!!!!!!!!! תושתוש!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! מתי רואים אותך???????
יה!!!! הגבת לכל ההודעות!!!!!!!!!!! תושתוש!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! מתי רואים אותך???????