שלוםםםם

sari550

New member
שלוםםםם

אני חדשה פה!! ואני רוצה להכיר פה אנשים אבל אני לא מבינה ממש איך הכול מתנהל פהה חחח אז למי שרוצה או מעוניין לדבר על פארמור וסתם לדבר הנה המסנג'ר שלי sari550windowsliv.com ואני ישמח לדבר איתכם וכול זה!! השאלה שלי היא עם יש משהו בארץ שלהם כאילו אני רואה הרבה בחו"ל חולצות שלהם ונעליים ודברים כאלו יש את זה בארץ? שבוע טוב תודה=]

FallOutGirl

New member
../images/Emo80.gifברוכה הבאה D:

שם? גיל? חח אני שחר בת 16
. הממ.. דברים שלהם בארץ? יש בדיזינגוף סנטר מקום עם סיכות גדולות של פארמור לתיק וכאלה.. והדיסקים שלהם בכל חנות דיסקים. והאא.. לא שידוע לי על עוד דברים. ישראל ~,~ בדרך כלל לא מיבאים לפה כל נעל/חולצה/סיכה/צמיד/שרשרת כי זה עולה להם ממש יקר.

נסטי XD

New member
שאלום!

אני דנה, בת 14 וחצי מהדרום, המסן שלי הוא [email protected] ' מוזמנת לצרף וכפי שאני רואה, שחר כבר ענתה לך, אז השתלבות נעימה!

a k c

New member
../images/Emo109.gifברוכית../images/Emo140.gif אנ עדי, 15 מחור../images/Emo98.gif

Johnni456

New member
היי../images/Emo9.gif../images/Emo187.gif

'ני סתיו, בת 13.5 מהמרכז.. השתלבות מהירה

xXx Lilo xXx

New member
היי לך, וברוכה הבאה../images/Emo24.gif../images/Emo29.gif

אממ יש דיסקים, ופוסטרים. לגבי הנעליים אינלי מושג.

sari550

New member
../images/Emo24.gif../images/Emo24.gifכנסו

חחח תודה לכולם על התגובות!! לא חשבתי שתהיו כאלה נחמדים חחח לא בגללכם כי הייתי בפורום של נינט והיו שם בלאגנים לא נורמאליים חחח ואני שמחה להיות בפורום הזה מקווה תעדכן בקרוב אממ השם שלי הוא שרי [עם שין] אני בת 15 עוד חודש בערך!! רציתי גם לדעת מה עושים בפורום על פארמור? מדברים על השירים מה.? תודה לכם על ההקשה שרי=]]

xXx Lilo xXx

New member
אז ככה../images/Emo26.gif../images/Emo29.gif

קודם כל שמחה שאת נהנת כאן והכול
האנשים פה ממש אחלה, את תכירי את כולם (לפחות רובם) עם הזמן. 3> עכשיו בקשר לפורום, אז מדברים על שירים/דיסקים/קליפים חדשים ודברים שקשורים ללהקה. יש שרשורים של תמונות של הלהקה. אבל לא מדברים רק על הלהקה כאן
יש שירשורים שלא קשורים ללהקה, שהם בעיקר לדיבורים שוני בכללי. כמו שרשור חיובי,
, משחקים (שלפעמים כן קשורים) ועוד... מקווה שהבנת משהו מהעילגות המוגבלת שלי

sari550

New member
../images/Emo13.gif

חח הבנתי!! תודה~ אני מקווה להנות ולהכיר אנשיםם שוב תודה!! את ממש חמודה

Emergency Exit

New member
היי../images/Emo41.gif

פשוט תקראי את השירשורים ותגיבי להם. ואם את רוצה לדעת מה אנחנו עושים פה תקראי ת'הודעות שלנו ותביני.
ברוכה הבאה וזה. :]

למעלה