שלוםםםם

שלוםםםם

שלום שלום חזרתי אתמול מאיטליה אחרי שהייתי שם 3 שבועות והיה ממש כיף... ראיתי שהמצב לגבי הכנס השתנה לגמרי, משהו עם וועדת כנס וכל מיני דברים כאלה... המממ התארגנות עצמית זה אחלה, השאלה היא אם תתנו לאנשים אחרים לעזור? למשל... אני הגעתי למקומות די גבוהים בעיריית תל אביב והם יכולים לעזור לנו בכיף דרכי. אז תודיעו לי מה קורה ושתהיה שנה טובה :)

gabrielle

New member
עידןןןןןןןןןןן

שלום שלום איך היה באיטליה??? ואו 3 שבועות זה המון זמן... מרגש. כן המצב השתנה ומה שהיה זה שהיו בחירות בפורום לצוות חדש שירים את הכנס שכנראה יהיה בתחילת שנה הבאה ( הצוות הוא : תמר, נטע , שירי , טל , ואני )- וכמובן, שכל מי שרוצה לעזור מוזמן לעזור ואנחנו אכן צריכות את העזרה שלכם בהצעה רעיונות לכנס - ככה שאפילו רצוי שתעזרו:)\

תחילת שנה הבאה?../images/Emo5.gif

שנה אזרחית הבאה <כאילו, עוד חודש-חודשיים> או שנה עברית הבאה? אני מאוד מקווה שהכוונה היא לשנה אזרחית...כי בשנה העברית הבאה אני אהיה בצבא!

gabrielle

New member
שנה עברית הבאה...

אבל שום דבר עוד לא בטוח ככה שאני לא אתן סתם פרטים לא מבוססים...

shanyz

New member
לעידן

היי אממ הכתובת לאתר שרשמת למטה, אז נכנסתי לזה, והזדעזעתי ממה שראיתי שם! זה נורא!! ניסיתי לחפש שם מקום שכתוב אילו חברות קוסמטיקה עושות ניסויים בבעלי חיים ולא מצאתי... אתה יודע אולי אילו חברות עושות ואילו לא עושות? תודה! שני

למעלה