שלוםםםם

שלוםםםם

אני חדשה כאן....
קוראים לי שרון
, אני מבת ים
בת 18 ואני חולההההה
על שרית חדד

../images/Emo14.gif../images/Emo47.gif ברוכה הבאה שרוןן../images/Emo70.gif ../images/Emo13.gif

דבר ראשון, יש לך שם יפה!
דבר שני, ברוכה הבאה! מקווה שתהני פה :)

Music4Life

New member
חחחחחחחח שם יפה........

הרגת אותי מיטל! שובבה...אני יודעת למה אמרת את זה
אבל נכון שרון זה שם שאני גם אוהבת. ברורה הבאה שרון, ראיתי אותך גם בפורופ הרישמי והכנו. את מתגייסת עוד מעט נכון?

Music4Life

New member
אחלה בחלה.

ראיתי שהוספת תגובה את לא אונליין (בטח לא רוצה שישגעו אותך הא?) אני יודעת שתראי את זה בסופו של דבר אבל בכל זאת...

../images/Emo14.gif../images/Emo47.gif אני לא אונליין עכשיו...

כי הרגע התחברתי! :) ותמיד כשאני מתחברת, אני דבר ראשון.. נכנסת לפורום שרית! אח"כ למסרים בתפוז! אחרי זה לקומונה ולפורומים אחרים שאני משתתפת בהם! ורק אחרי שאני מגיבה לכלללללל ההודעות והמסרים, אז אני יכולה להתחבר למסנג'ר, אייסיקיו.. וכו'..

Music4Life

New member
הבנתי אותך, יפה. יש לך סדר...

כשאני מחוברת ורוצה לכתוב הודעות בפורום בדר"כ אנשים מדברים איתי וזה די קוטע לי את המחשבה, אבל אין לי הרבה יוזרים ברשימה... בטח יש לך יותר וזה מפריע לך הא?

../images/Emo14.gif../images/Emo47.gif חח כןן.. יש לי אנשים..

פשוט קרציות באייסיקיו! ובמסנג'ר! אבל יש אנשים שאני ממש ממש ממש אוהבת לדבר איתם!
אז אני מתחברת רק אחרי שאני מגיבה בכל הפורומים, כדי שהשיחות שלי עם אנשים לא יפריעו לי לכתוב! ושהכתיבה לא תפריע לי לשיחות עם אנשים! חח.. עזבו, אני מוזרה! תמיד אמרתי את זה!

Music4Life

New member
דווקא לי זה נשמע מאד הגיוני.

זה לא מוזר בכלל...ואני מכירה מזה שמשגעים אותך כשאת רוצה לכתוב משהו.. מעצבן!!! תודה לאל שאין לי הרבה אנשים ברשימה..אני אוהבת שהרשימה קטנה כי זה נהיה מאד לא טוב שאיזה 13 מדברים איתך בבת אחת, כמו שמישהי אמרה לי לא מזמן. תודה על המסר, יש לך תשובה..AND SO ON........ חחחחחחח!!!

תודה לכולם ../images/Emo140.gif

כן, נירשמתי גם לפורום הרישמי
אחלה פורומים
אני מתגייסת באפריל ככה שיש לי עוד כמה חודשים...

למעלה