שלוםםם אני צריכה עזרה תכופה

שלוםםם אני צריכה עזרה תכופה

ממכםםםם
קוראים לי רעות... ואני בת 15 ואני לומדת במגמת תאתרון כיתה י'... עכשיו לא מזמן המגמה נסעה לראות את מרי לו ואני לא נסעתי כי הייתי חולה... אבל ראיתי את ההצגה בתחילת שנה שעברה ומשהו מזה אני לא הכי זוכרת... בטח לא לפרטים הקטנים כמו שהיא רוצה... עכשיו.... נתנו לנו על לעשות על ההצגה דו"ח צפיה... והדו"ח הוא כזה: 1.*נושא ההצגה *המסר של ההצגה 2. מתייחסים אל כל מרכיבי התארון שהיו בהצגה כלומר: תפאורה,תלבושות,מוזיקה,תאורה,אביזרים,תאורה וכד.. 3.חבה את דעתך על ההצגה, ההתרשמות שלך מההצגה נהנת או לא במה יותר במה פחות...----->> בקטע הזה שכל אחד ירשום לי מה הוא חושב הקטע הכי יפה בהצגה ואני כבר יזכר משהו תוך כדי שאתם מספרים... 4. מערכות היחסים בהצגה. תעזרו לי בבקשההההההה
אני מתחננת כל אחד מה שהוא זוכר וכמה שהוא יכול לעזור לי זה דחוף כי זה במקום מבחן... תודהההה

m o r s h

New member
הנה-->

סיפור ההצגה: מתוך התכנייה עלילת המחזה מתרחשת בעיר-חוף ישראלית בשנות השבעים ובתחילת שנות השמונים, ובמרכזה סיפור אהבה והתבגרות של נער (גבריאל), ושתי נערות האוהבות אותו- אלה (חברת- הילדות הנאמנה של גבריאל) ומירי, היא מרי-לו, החולמת להיות כוכבת בחו"ל, ונוטשת את גבריאל כדי להגשים את חלומה במרחקים. גיבור נוסף בעלילה הוא בית קולנוע ישן, שאותו בנה אביו של גבריאל. עם מות האב מחליטה אמו החורגת של גבריאל (קלרה) להפוך את הקולנוע למועדון 'דיסקו',בו יופיעו שני בניה,פרדי וסמי. דמויות בולטות אחרות במחזה הן סיגי, בת דודתה התוססת של מרי-לו,וריקרדו, האמרגן חלקלק הלשון, המשכנע את קלרה ובניה להפוך את אולם הקולנוע למועדון 'גו-גו' ואת מרי-לו,לצאת אתו לארצות הברית. בהצגה משולבים עשרים וחמישה משיריו המוכרים של צביקה פיק, והעלילה והדמויות ניבנו על פיהן. מסר ההצגה: חלומות מתגשמים אני נהנתי מאוד מהכללללללל חחח מערכות היחסים בהצגה זה מירי וגבריאל דבר ראשון, גבריאל ואלה, סיגי וסמי, קלרה וריקרדו, פרדי ומטי והממ זהו אני חושב מקווה שעזרתי

כןןןןןןן תודה בטח עזרת...

תודה ענקית אפילווווווווו אבל אני צריכה גם להתייחס לתלבושות שמה... כאילו הבולטות יותר... למשל כמו השמלות בצבע תורכיז של השושבניות שהיו בחתונה של אלה וגבריאל.. והשמלה הלבנה הזאתי של הדיווה... מה שאתם זוכרים...

mary lou

New member
מה את צריכה לגביהן?

בכל סצנה יש צבע מסוים לתלבושות תמונות להכל יש באתר ככה שאת יכולה להזכר
לא מש הבנתי מה את רוצה לגבי התלבושות, שנגיד מה הן היו או עוד משהו?

למעלה