שלוםםם !

noam sil

New member
שלוםםם !

היי ... שמי N ואני בת 15 , ולפני שנה וחצי , אחרי שהושפעתי מאוד מ"דמדומים" , ו"יומני הערפד" , התחלתי לכתוב ספר, מכיוון שלא יכולתי להתמודד עם זה שנגמר יומני הערפד ודמדומים ועכשיו אין לי סדרה אחרת להתמכר אלייה , ולכן החלטתי לרשום משהו משלי , שאני אחליט על הסוף ועל ההתחלה ... לספר קוראים "העוברת" , סיפור אהבה בין ערפדית לאיש זאב, וכמובן כל הסובבים אותה , אחותה, אחיו וכו' ... הספר גם עוסק המון באינדיאנים (הסיפור מתרחש בוירג'ינה - בירת הערפדים חחחח ) ... התמכרתי לסיפור, באמת שהוא הפך להיות חלק שגרתי מהחיים שלי ואף שלחתי אותו להוצאה לאור, אבל לא ממש קיבלו חחח, ואני מבינה כי הייתי עדיין קטנה וההכשרה שלי לא כמו של סופרים מקצועיים כמובן .. עכשיו, אחרי שראיתי שוב את כל העונות של יומני הערפד החלטתי לרשום ספר מחודש, שיהיה מקצועי יותר, היגיוני יותר וקצת פחות מבולגן מהקודם !!! אני אשמח להצעות, רעיונות, וכל מה שאתם יודעים על ערפדים תספרו לי , כל פרט קטן יעזור לספר החדש שלי שכל היום מסתובב לי בראש חחח אני מוצאת את עצמי יושבת בתיכון וכותבת את הספר במקום ללמוד, אז אם כבר שלפחות הפעם ההוצאה תקבל אותו !!!!!!

mikej007

New member
כול הכבוד לך

ממליצה לך לשאוב השראה גם מהסדרה/ ספרים של דם אמיתי וגם מהספרים של אן ריס שכתבה את ראיון עם ערפד ולסטט

jasika siton

New member
בהצלחה!

קודם כל המון בהצלחה.. הרעיון של הסיפור אהבה בין הערפדית ולבין האיש זאב הוא ממש מקורי, אני אישית לא מתחברת בכלל לכל הקטע של האנשי זאב, לא ביומני הערפד ולא בסדרות או סרטים בכלל. אבל עדיין זה נשמע ממש מעניין. ותנסי לכתוב את הסיפור בצורה מיוחדת ומקורית רק לך. כמובן שאת יכולה להשתמש ברעיונות מסדרות וספרים, אבל אל תכתבי משהו שכבר יש.. זאת אומרת, אל תעשי סיפור רגיל שרואים בכל חור, על הערפד או הערפדית שמתאהבים בבן אנוש והבן אנוש רוצה להפוך לערפד ( סטייל דמדומים כזה ). כתבתי המון סיפורים בעבר,אומנם לא על ערפדים אבל אני אשמח אם כשתתחילי לכתוב תשלחי לי את ההתחלה במסר..אני יכולה לנסות לעזור לך וגם זה מעניין לקרוא:) בהצלחה!!

MAAYANAH

New member
הפרק בא

דרך אגב בפרק הבא אישתו של פול ווסלי מופיעה כדמות אורחת בסדרה. לגבי הספרים...נשמע ממש מעניין. אם כי לדעתי סיפור מקורי נוסף יהיה בין איש זאב לבת אנוש. לא ממש עשו משהו כזה עדיין חוץ מסרטים מעפנים...או שאני טועה? יש את הסדרה הזו " הזאב הצעיר" אבל זה בכלל לא עומד ליד יומני הערפד או דמדומים. אני חושבת שאם את רצינית לגבי העניין של הכתיבה (ואת נשמעת מאוד רצינית) תקחי קורסים של סדנאות כתיבה. כי לא משנה עד כמה את תנסי להגיע לרמה של מקצועיות, את לא תצליחי, לא בלי קורס מסויים שיינחה אותך לגבי הכתיבה שלך. את גם מאוד צעירה בשנים וזה יכול להתבטא בכתיבה שלך, ולכן עוד יותר כדאי לקחת קורס שיעזור לך ואז הסיכויים של הספר להתקבל להוצאה כלשהי יהיו הרבה יותר גבוהים. בהצלחה.. מחכה לדמדומיםםםםםםםםם

noam239

New member
באמת ?? אישת תופיע בסדרה??

צריך להיות מעניין.. מי זו אישתו? מישהי יכולה בבקשה להעלות תמונה??

הנה היא

אשתו היא השחקנית שמשחקת את אחותה של ספנסר, מליסה- בסדרה שקרניות קטנות ויפות.

למעלה