שלוםםם keper come back
K keper come back New member 11/9/03 #3 ../images/Emo24.gifכן גם אני... נורא התגעגעתי... בעיקרר אלייךךך...
מ מ ק ר ט נ י New member 11/9/03 #4 וואו... אני מוחמא... עוד לא קרה לי שטרול התגעגע אליי. אבל תמיד יש פעם ראשונה.
ד דיתוּש New member 11/9/03 #5 ברוך השב, אני מניחה ../images/Emo13.gif אני לא הכרתי / מכירה אותך, אז...
א אלרוס New member 11/9/03 #7 יש לך מזל שלא הכרת אותו, הוא טרול שהציף את הפורום וירד על זקן הפורום מקרטני
א אלרוס New member 11/9/03 #6 עדיין כועס עלי כי אף פעם טרול לא כעס עלי. אתה במקרה מתכוון להמשיך בדיון ה"מעניין" שהתחלת בפעם הקודמת?
עדיין כועס עלי כי אף פעם טרול לא כעס עלי. אתה במקרה מתכוון להמשיך בדיון ה"מעניין" שהתחלת בפעם הקודמת?
A Another Girl New member 11/9/03 #8 להרגע... אל תתחילו את מה שאין. ערכתי הבהרה עם קפר ואני מקווה שהייתה בינינו הבנה.בואו ניתן לו הזדמנות...
להרגע... אל תתחילו את מה שאין. ערכתי הבהרה עם קפר ואני מקווה שהייתה בינינו הבנה.בואו ניתן לו הזדמנות...
M Miss CB New member 12/9/03 #9 היי... אנשים, תנו הזדמנות שנייה. שווה לנסות, לא? כי הזדמנות שלישית אני משערת שלא תבוא... ברוך השב.
מ מאור 87 New member 12/9/03 #11 ../images/Emo18.gifנצל"ש.. גם אני come back../images/Emo9.gif למי שלא שם שלא הייתי כאן בימים האחרונים.. אז עכשיו חזרתי.. Welcome back everyone
../images/Emo18.gifנצל"ש.. גם אני come back../images/Emo9.gif למי שלא שם שלא הייתי כאן בימים האחרונים.. אז עכשיו חזרתי.. Welcome back everyone
A Another Girl New member 12/9/03 #12 ברוך השב! ../images/Emo13.gif באמת שמתי לב שמישהו חסר לי...איה היית?
מ מאור 87 New member 12/9/03 #13 ../images/Emo9.gif../images/Emo51.gif זה לא איה הייתי, אלא איה היה מחשבי, והתשובה - בתיקון..