שלוםםם

0Twisted Angel0

New member
שלוםםם

אז ככה, לפני כשנה התחלתי לראות ת'סדרה בדרכים לא חוקיות, וראיתי את עונה 1 ואת עונה 2. אך באותם דרכים לא חוקיות אין כמעט פרקים של העונה ה-3 ועד העונה ה-6 כנ"ל..אחרי שחיפשתי רבות ולא מצאתי החלטתי לעבור ישר לעונה 7 ולהמשיך משם..אך לפני שאני עושה זאת, מישהו יכול בבקשה לכתוב אילו ארועים חשובים קרו בעונות שאני מפסידה? כל הסבר יתקבל :) תודההה :)

Height Down

New member
../images/Emo221.gif../images/Emo42.gif

באתר הזה יש סיכומים של כל הפרקים מכל העונות: http://www.tv.com/7th-heaven/show/251/episode_listings.html?tag=tabs;episodes&om_act=convert&om_clk=tabssh הייתי מספרת לך בעצמי, אבל זה ארוך, ואני לא זוכרת הכל.

Height Down

New member
../images/Emo221.gif../images/Emo42.gifאהמ,

http://www.tv.com/7th-heaven/show/251/episode_listings.html?tag=tabs;episodes&om_act=convert&om_clk=tabssh

Height Down

New member
../images/Emo221.gif../images/Emo42.gif../images/Emo122.gif

לאתר הזה יש משהו נגד קישורים לחיצים.

Height Down

New member
../images/Emo221.gif../images/Emo42.gifזה יותר טוב^^

מצטערת על ההצפה

0Twisted Angel0

New member
אני אדייק קצת

את האתר אני מכירה (תודה דרך אגב) אבל התכוונתי אולי מישהו יכול פחות או יותר לעבור כול דמות ולהגיד מה חשוב קרה לה? למשל למה מאט לא מופיע בעונה 7, לאן נעלמה מרי, מי אלה השוטרים האלה? האם מישהו כבר התחתן? בני כמה הם בערך? מי לומד איפה? ובלה בלה... וכול פרט אחר חשוב שרצוי שאני אדע.. זה במילא לא נעים לפספס 4 עונות וישר לקפוץ ל-7..:(

Height Down

New member
../images/Emo221.gif../images/Emo42.gifאני אנסה.

קודם כל, בעונה השלישית נולדו התאומים. סאם ודיוויד. ועכשיו הם 7 ילדים
בעונה הרביעית אריק עבר התקף לב. אבל הוא בסדר. מרי הסתבכה עם המשטרה כי היא והחברות שלה הרסו את אולם ההתעמלות אחרי שבגרו את נבחרת הכדורסל. ואח"כ היא החליטה שהיא לא רוצה ללמוד בקולג', אז היא ניסתה למצוא כל מני עבודות, ונכנסה לחובות כי היא קנתה מכונית, ועוד כל מני דברים. אז אריק ואנני החליטו לשלוח אותה לבאפלו לקולונל ואישתו. שם היא פגשה את ווילסון. ההוא עם הילד הקטן שהיא יצאה איתו [באיזו עונה זה היה?
]. ואז הם חזרו להיות ביחד. והיא די נשארה שם. ללוסי יש חבר בשם קווין, שהוא שוטר, והיא פגשה אותו בבפאלו, כשנסעה לשם עם מרי. רותי עברה בצפר כי היא לא הסתדרה עם מורה שקראה לה טיפשה, ואז עברה חזרה לבצפר הקודם כי הם לא רצו לקבל לשם ילדה מוסלמית. לסיימון היו הרבה חברות. מאט החליט שבא לו להיות גינקולוג. ואז הוא פגש את שרה. שאבא שלה רבי. ואז הם התחתנו
וג'ולי [אחות של אריק] התחתנה עם האנק, רופא שכמעט הרג את מאט כשהוא נולד. ונולדה להם בת בשם אריקה. ונראה לי שזה היה הכי חשוב. בטח שכחתי המון דברים

Fragile Dream

New member
הו נכון../images/Emo7.gif../images/Emo79.gif

אל תשימו לב אליי. אני סתם נדחפת
|מתפגרת|

Height Down

New member
../images/Emo221.gif../images/Emo182.gifעכשיו אני צריכה להתרגל

לזה שוב
[אני ספאמרית. אני יודעת. מצטערת.]

Fragile Dream

New member
../images/Emo221.gif../images/Emo182.gif../images/Emo221.gif../images/Emo182.gif../images/Emo79.gif

הוו התגעגעתי לאייקונים האלה ^^ ולחורף@!%@#^#%&#$@&$*%^)*!!!!111111111 חורף
. מחר בצפר;[[[[[

למעלה